Yandex Metrica

Meral Akşener'de İmamoğlu için ilginç sözler: Ablam yüzünde 'Rabbi Yessir' görmüş

Meral Akşener'de İmamoğlu için ilginç sözler: Ablam yüzünde 'Rabbi Yessir' görmüş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında "Ablam bana 'Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir gördüm' dedi. Arkadaşlarını sordum, onlar da sempati duymuşlar" dedi.

Politika

21.02.2024, 13:14

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, Karar TV'de Taha Akyol ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtlarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için ilginç sözler sarf etti.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

'RABBİ YESSİR' GÖRMÜŞ

Ablasıyla arasında geçen diyalogtan bahseden Meral Akşener, "Benim ablam 75 yaşında dindar bir kadın. Ablam AK Parti bünyesindeki dindar kadınlarla da beraber olan biri. Ablam bana 'Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir gördüm' dedi. Arkadaşlarını sordum, onlar da sempati duymuşlar." şeklinde ifadeler kullandı.

RABBİ YESİR NE DEMEK?
Rabbi Yessir bir çeşit duadır. İşlerin kolaylaşması ve yoluna girmesi için okunmakta olan bu dua, dara girildiğinde Allah'tan yardım istemek amacıyla okunmaktadır.

İYİ Parti'de kongre için gözler ona çevrilmişti: Yavuz Ağıralioğlu kararını duyurdu İYİ Parti'de kongre için gözler ona çevrilmişti: Yavuz Ağıralioğlu kararını... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NU FATİH SULTAN MEHMET'E BENZETMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Meral Akşener, daha önce yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullanmıştı; "1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki; 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul'u alırım. Bizans'a, Avrupa'ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading