Yandex Metrica
SON DAKİKA
Memleket partisinde toplu istifa şoku

Memleket partisinde toplu istifa şoku

Memleket Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyelerinden Kağan Bahçekapılı ve Gürhan Dönmez'in de aralarında bulunduğu büyük bir grup, partiden toplu halde istifa etti .

Politika

23.01.2024, 17:34

Memleket Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyelerinden iki kişin de aralarında bulunduğu 20 kişi, partilerinden istifa etti.

PARTİ İÇİ ATAMALARDAN ŞİKAYET ETTİLER

Memleket Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Bahçekapılı, Beylikdüzü'nde düzenlenen basın toplantısında açıklama yaparak, partiye katılma sürecini anlattı. Bahçekapılı, partide atamalardaki işleyişi eleştirerek, bir grup arkadaşlarıyla durumu Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever'e ilettiklerini fakat bu duruma hiçbir çözüm bulunamadığınıiddia etti. Kağan Bahçekapılı, ayrıca amaçlarının Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisine zarar vermek olmadığını dile getirdi.

20 KİŞİ BİRLİKTE İSTİFA ETTİ

Memleket Partisi eski kurucular kurulu üyesi ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Dönmez de Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever'i eleştirdi. Basın toplantısında Bahçekapılı ve Dönmez'in de arasında bulunduğu 20 kişi, partiden istifa ettiğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading