Yandex Metrica

Mehmetçik Kuzey Irak'ı bombaladı CHP'nin gizli ortağı HDP kudurdu

Mehmetçik Kuzey Irak'ı bombaladı CHP'nin gizli ortağı HDP kudurdu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Pençe-Kilit Operasyonu'na verdiği desteğe HDP Sözcüsü Ebru Günay tepki göstererek, "Muhalefet liderinin verdiği tepkiye bakar mısınız?" dedi.

Politika

23.01.2024, 19:09

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik önceki gece itibarıyla karadan ve havadan Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Hainlere bomba yağarken 19 terörist etkisiz hale getirildi.

Dün TBMM'de basın toplantısı düzenleyen HDP Gurup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Türk askerinin Kuzey Irak'a gerçekleştirdiği operasyonu durdurma çağrısı yapmıştı. Her ne kadar dile getirmese de HDP ile gizli ittifak içerisinde olan Kılıçdaroğlu, HDP'lileri kızdırdı.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

''DUALARIMIZ KAHRAMAN ORDULARIMIZLA''

HDP'li Beştaş'ın skandal çağrısı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımla Kuzey Irak'a yapılan ve 19 hainin yok edildiği operasyona destek verdi. Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda "Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyonunda, dualarımız kahraman ordumuzla birlikte. Allah bu mübarek ayda, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin." ifadelerini kullandı.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

''MUHALEFET LİDERİNİN VERDİĞİ TEPKİYE BAKAR MISINIZ?''

HDP Parti Sözcüsü Ebru Günay da CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun operasyon paylaşımını alıntılayarak şu açıklamayı yaptı; "Erdoğan Kürt düşmanlığı üzerinden tüm muhalefeti hizaya getirmek istiyor. Bu savaş ile tüm yaptıklarına meşruiyet sağlamaya çalışıyor. Muhalefet liderinin verdiği tepkiye bakar mısınız?

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

''KÜRT SORUNUNA ÇÖZÜMÜNÜZ BU MU''

Sizin Kürt sorununa çözümünüz bu mu? Kürt sorunun çözümü ve Türkiye’nin demokratik geleceği, ölmek ve öldürmekten geçmiyor. Mübarek Ramazan ayında kan dökmek, ölümlere sebeb olmak yerine yaşatmayı ve çözümü savunmaktır kutsal olan."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading