Yandex Metrica

Mansur Yavaş'tan 'cumhurbaşkanı adaylığı' açıklaması: Hayır duaları geliyor

Mansur Yavaş'tan 'cumhurbaşkanı adaylığı' açıklaması: Hayır duaları geliyor

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansun Yavaş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmesine tepki gösterdi.

Politika

23.01.2024, 19:08

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından 'cumhurbaşkanı adayı' ilan edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sürecin bilgisi ve onayı dışında gerçekleşmiş olmasına tepkili. 

"Benimle görüşülmemiş. Bana sorulmamış. Benim fikrim alınmamış. Ben 'Adayım' dememişim. 'Aday değilim' diyorum üstelik" ifadelerini kullanan Yavaş, kendisinin Millet İttifakı belediye başkanı olduğunu, cumhurbaşkanı adayının kim olacağına da 'Altılı Masa'nın karar vereceğini söyledi. 

Halk TV yazarı İsmail Saymaz'ın sorularını cevaplayan Mansur Yavaş, şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

'ANKARALILAR BENDEN MEMNUN' 

"Ben Millet İttifakı'nın belediye başkanıyım. Cumhurbaşkanı adayına altılı masa karar verecek. Bunu herkes biliyor. Hal böyleyken, böyle bir açıklamanın yeri yok, gereği de yok. Benimle görüşülmemiş. Bana sorulmamış. Benim fikrim alınmamış. Ben 'Adayım' dememişim. 'Aday değilim' diyorum üstelik. Buna rağmen Özdağ'ın kendi amacı doğrultusunda yaptığı bir hareket bu. Açıkçası rahatsız oldum."

"Ben gerçekten belediye başkanlığından memnunum. Ne açıdan memnunum? İnanın, akşama kadar binlerce hayır duası ve teşekkür geliyor. Anket geldi; memnuniyet yüzde 80'e yaklaşmış Ankara'da. Bunların hepsi oy verir-vermez, bilemeyiz. Versin diye yapmıyoruz ki. İnsan ayırmıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading