Yandex Metrica
SON DAKİKA

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Resmen açıkladı

Son dakika haberi...Ümit Özdağ'ın açıklamalarıyla ismi gündemi meşgul eden ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 'aday olacak' gözüyle bakılan Mansur Yavaş, Ben siyasetin içinde değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum" diyerek tartışmalara noktayı koydu.

Politika

23.01.2024, 19:07

İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, birkaç gün önce cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığını destekleyeceklerine dair açıklama yapmıştı.

Mansur Yavaş cephesinden ise adaylıkla ilgili iddialar reddedilmiş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin getirdiği görevlerin yerine getirilmeye devam edeceği ifade edilmişti.

ŞANLIURFA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şanlıurfa Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ

Mansur Yavaş’ın, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmesi kulislerde hareketlilik yarattı. Görüşme sonrası bir açıklama yapan Yavaş, şunları söyledi:

Ben bu tür şeylere hiç yorum yapmıyorum. Beni belediyecilik anlayışıma göre bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece görevini yapmalı. Ne siyasi partilere, ne de siyasi partilerin genel başkanlarına laf söylemeli, ne de onların iç işlerine karışmalı. İşini gücünü yapmalıdır.

CHP'liler isyan bayrağını çekti! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek Haberi Görüntüle

'BEN SİYASETİN İÇİNDE DEĞİLİM, KAMU GÖREVLİSİYİM'

Bu arada bazen siyasi muarızların konuşmalarına da şahit oluyoruz ama o çizgimi de bozmadım. Hiçbir zaman cevap vermeyeceğim çünkü ben siyasetin içinde değilim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Bu şekilde de devam edeceğim. Açıklamalar rızam dışındadır. Ben de görevimin başındayım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading