Yandex Metrica
SON DAKİKA
Maltepe'deki sahneyi gören şok oluyor: Kılıçdaroğlu CHP gömleğini çıkarttı

Maltepe'deki sahneyi gören şok oluyor: Kılıçdaroğlu CHP gömleğini çıkarttı

Son dakika haberi... CHP'nin Maltepe'deki Milletin Sesi mitingi için Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hazırlatılan görseller görenleri şok etti: CHP lideri partisinin logosunu, ismini ya da renklerini kullanmadı.

Politika

23.01.2024, 19:18

Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasından sonra partisinin Bursa mitingini İstanbul'da yapmaya karar veren Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe sahiline CHP'siz geliyor. 

Bugün saat 18:00'da başlayacak 'Milletin Sesi' mitingi için kurulan platformda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun tercih ettiği tasarım dikkat çekti. Altında 'Kılıçdaroğlu' imzasıyla Milletin Sesi ifadesini kampanya amblemi yapan CHP lideri, ne partisinin logosunu ne ismini ne de renklerini kullandı. 

Altılı İttifak Masası'nın ortak adayı olma çabasında 21 Mayıs 2022 tarihi bir dönüm noktası olacağa benziyor. İttifak bileşeni bazı partilerin Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını desteklemediği biliniyor. Üstelik CHP lideri, adaylığa heves eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de parti içerisinde sıkı bir rekabet halinde.

Maltepe'deki Milletin Sesi mitingi, adaylığını henüz resmen açıklamayan Kılıçdaroğlu'nun 2023 konusunda Altılı Masa'daki diğer partilere net bir mesajı niteliğinde olacak. Mitinge Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortaklarından kimlerin katılacağı büyük merak konusu. 

Kılıçdaroğlu, İstanbul'un çeşitli noktalarına asılan ilanlarda da CHP ismini ve logosunu kullanmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading