Yandex Metrica
SON DAKİKA
Küfürcü Lütfü'ye: Pastırmayı 40 çıkıya sararlarmış, kokusu 40. gün...

Küfürcü Lütfü'ye: Pastırmayı 40 çıkıya sararlarmış, kokusu 40. gün...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, şehit yakınına küfreden İYİ Parti'li Türkkan'ın durumu için ilginç bir benzetmede bulundu.

Politika

12.03.2024, 21:04

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi. Melikgazi'de bir ilkokulun temel atma töreninde basın mensuplarına açıklamada bulunan Özhaseki, "Bunu yapanın, her fırsatta milliyetçi olduğunu söyleyen bir partiye mensup olmasını, hatta bu partinin grup başkanvekili olmasını da ayrıca bir utanç vesilesi olarak görüyorum. Kişinin içinde ne varsa dışına da bir şekilde vuruyor. Demek içinden öyle şeyler söylemek geliyor" dedi. 

Kayseri'ye özgü bir deyişi hatırlatan Özhaseki, şunları söyledi: "Buralarda bir söz vardır. Derler ki, 'pastırmanın kokusu çıkmasın diye 40 çıkıya sarmışlar 40'ıncı gün kokusu dışarı çıkmış'. Bunların da nihayetinde içlerinde ne varsa dışlarına yavaş yavaş vuruyor." 

Murat Kurum'dan müjde: 4 ilçeyi birbirine bağlayacak tramvay hattı geliyor Haberi Görüntüle

İNSANLAR İÇ YÜZLERİNİ GÖRMÜYOR 

Allah'tan dileğinin, buna benzer insanların gerçek yüzlerinin millet tarafından görülmesi olduğunu kaydeden Özhaseki, "Çünkü insanlar birçok siyasiyi sadece televizyonlardan görüyorlar, sadece konuşmalarına bakarak değerlendiriyorlar ve gerçek iç yüzlerini görmüyorlar. Bazen de böyle tipler ümit olarak milletin huzuruna çıkabiliyor. Algı operasyonlarının çekildiği bir ortamda bunların da çok revaçta olduklarını görebiliyoruz. Grup toplantılarına çıkarıp konuşturduğu insanların, 'fakir aç' derken Mercedes, BMW sahibi olduklarını görüyoruz. 'Emekli' derken emekli olmadığını görüyoruz. 'Esnaf' diye konuşturdukları sarrafın İYİ Parti'li olduğunu görüyoruz" diye konuştu. KAYSERİ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading