Yandex Metrica

Kremlin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için hazırlanıyor

Kremlin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için hazırlanıyor

Kremlin Sözcüsü Dmitry Pesko, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere Rusya'ya gerçekleştireceği ziyaret için hazırlıkların yapıldığını belirtti.

Politika

23.01.2024, 18:00

Kremlin Sözcüsü Dmitry Pesko, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere Rusya'ya gerçekleştireceği ziyaret için hazırlık yapıldığını söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Pesko, "Bilindiği üzere Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Federasyonu'na yapacağı çalışma ziyareti hazırlanıyor" dedi.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

"BU İLİŞKİLER ÇOK YÖNLÜ"

Peskov, "Elbette Suriye ve diğer bölgesel çatışmalar tartışılacak" dedi.  Erdoğan'ın Rusya'ya yapacağı çalışma ziyaretine yönelik hazırlık yapıldığını belirten Peskov, "İkili ilişkilerin başlamasından bu yana en kapsamlı gündem olacak. Bu ilişkiler çok yönlü ve devlet başkanlarının bu bağlamda her zaman konuşacak şeyleri var."ifadelerini kullandı.

Peskov, açıklamasında her iki liderin görüşmede Suriye ve diğer bölgesel sorunları da ele alacağını belirtti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading