Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun 'pes' dedirten 15 Temmuz yorumuna tepki

Kılıçdaroğlu'nun 'pes' dedirten 15 Temmuz yorumuna tepki

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "15 Temmuz'da o dönem mücadele ettik. Hep birlikte yaptık, darbecilere karşı çıktık." dedi ama işin aslı başkaydı.

Politika

23.01.2024, 18:14

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz hain darbe girişimine atıfta bulunması sarf ettiği sözler dikkat çekti.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

'HEP BERABER MÜCADELE ETTİK'

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili şu ifadeleri kullandı; "15 Temmuz darbe girişimi oldu. Hep beraber mücadele ettik. Hep birlikte yapıldı. Mücadele ettik. Darbecilere karşı çıkıldı." 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

TANKLARDAN KAÇMIŞTI

Özellikle tezkere konusunda HDP ile birlikte 'hayır' oyu vererek safını belli eden CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili sözleri büyük tepki çekti. Çünkü Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin olduğu gece Atatürk Havalimanı'nda tanklardan kaçarken görülmüştü. Kılıçdaroğlu, havaalanından kaçışının ardından darbe gecesini Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun evinde geçirmişti.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

BAKAN VARANK'TAN TEPKİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kılıçdaroğlu'nun, "15 Temmuz darbe girişiminde hep birlikte mücadele ettik, darbecilere karşı çıktık." sözlerine Twitter'dan tepki gösterirken şu 'Aynen' şeklinde ifade kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Haberi Görüntüle

'KAHRAMANLIK POZLARI KESİYOR'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/ Tanıtım ve Medya Başkanı/ İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Twitter'dan ''O gece televizyon karşısında kahve keyfi yaptığı yetmiyormuş gibi bir de kahramanlık pozları kesiyor. Gerçi @kilicdarogluk'nun 15 Temmuz ile ilgili yaptığı en iyi şey "Poz" kesmekti değil mi?'' şeklinde paylaşımda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading