Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kılıçdaroğlu'nun kabusu: Yolsuzluk skandalını haber almış olabilir mi?

Kılıçdaroğlu'nun kabusu: Yolsuzluk skandalını haber almış olabilir mi?

Milliyet gazetesi köşe yazarı Zafer Şahin, ''Kılıçdaroğlu'nun 94 kabusu'' başlıklı yazısında ''CHP liderinin belediyelerde kopacak yolsuzluk skandalını haber almış olabilir mi? Kılıçdaroğlu ismi geçen iki belediye başkanı hakkında patlayacak yeni bir yolsuzluk skandalının muhalefetin tüm planlarını bozacağından endişe ediyor olabilir.'' ifadelerini köşesine taşıdı.

Politika

23.01.2024, 19:18

2023 yılında gerçekleşecek olan seçimler öncesi çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Cumhur İttifakı'nına dayı belli. Bu isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Ancak Millet İttifakı'nın adayı henüz açıklanmadı. 6'lı masa kendi içinde fikir ayrılığına düşmüşken muhalefetin adayı kim olacağı sorusu merak konusu. 

Gazeteci Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda fikirlerini şu şekilde dile getirmişti; ''Kılıçdaroğlu’nun adaylık ısrarı Erdoğan’ın en büyük avantajı. Tıpkı 94 İstanbul yerel seçimlerinde olduğu gibi doğru ve tek aday çıkartıldığında en az yüzde 10-15 farkla alınabilecek bir seçim ikinci turda yine Erdoğan’a hediye edilecek gibi gözüküyor''

İmamoğlu İstanbul gibi 2019'da verdiği vaatleri de unuttu: Kelime kelime... Haberi Görüntüle

''EN BÜYÜK RAKİBİ CHP MEDYASI''

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin, ''Kılıçdaroğlu'nun 94 kabusu'' başlıklı yazısında ''CHP lideri skandalı haber almış olabilir mi?'' ifadesini kullandı ve şunları kaydetti;  ''CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı yolundaki en büyük rakibi an itibarıyla Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş değil CHP medyası. Köşe yazarları, youtuber’lar, sanatçılar... Hepsi Kemal Bey’in adaylığına sonuna kadar karşı. Hatırı sayılır bir destek buldukları tezlerini tek cümleyle özetliyorlar: Kılıçdaroğlu ile seçim alınamaz. İşi mezhep tartışmalarına kadar götüren insanlık düşmanları ve “Kemal Bey’i iktidar medyası istiyor, sırf bu sebeple aday olmamalı” diyen akıl fukaraları bile türedi.

YAKAKENT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Yakakent Belediye... Haberi Görüntüle

''YOLSUZLUK SKANDALINI HABER ALMIŞ OLABİLİR Mİ?''

Daha önce iki kez başka isimleri Cumhurbaşkanı adayı göstermekten çekinmeyen bir siyasetçi neden kazanamayacağı düşünülen bir seçime girmeye bu kadar hevesli? Yoksa belediyelerde kopacak İSKİ benzeri bir yolsuzluk skandalını haber almış olabilir mi? İSKİ deyip geçmeyin. 28 yıl sonra bile İSKİ’yi duyanın aklına önce yolsuzluk geliyor. CHP’yi yerel iktidardan muhalefete, hatta baraj altına indiren İSKİ skandalı oldu.

Murat Kurum'dan canlı yayında dikkat çeken anket açıklaması! Rakamlar İmamoğlu'nu... Haberi Görüntüle

''KEMAL BEY BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN TEDBİR ALIYORDUR''

Kılıçdaroğlu ismi geçen iki belediye başkanı hakkında patlayacak yeni bir yolsuzluk skandalının muhalefetin tüm planlarını bozacağından endişe ediyor olabilir. Malum, kendisine kamudan sürekli bilgi, belge geldiğini söylüyor. Belki de gelen bilgi, belgeler “İktidar CHP’li belediyelerle uğraşıyor” klişesiyle savuşturulamayacak kadar ciddi kanıtlar içeriyordur. Kemal Bey de bunun önüne geçmek için tedbir alıyordur. Bildiğin bir şey mi var diyecek olursanız… E var bir şeyler… Konu yargıya taşınmış durumda. Şimdilik bu kadar...

1994 yerel seçimlerinde SHP’yi yüzde 35.95’ten yüzde 20’ye indiren ana etken solun tek adayla seçimlere girmemesi değildi. İstanbul’da patlayan İSKİ skandalı tüm Türkiye’de partinin oylarını eritti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading