Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildi sosyal medyada 'ti'ye alındı

Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildi sosyal medyada 'ti'ye alındı

Daha önce elektrik faturasını ödemeyeceğini belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün elektriklerinin kesildiğini açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun elektriğinin kesilmesi sosyal medyada dalga konusu oldu.

Politika

23.01.2024, 19:10

Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün elektrikleri kesildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

''EŞİMDEN HABER GELDİ ELEKTRİMİZİ KESMİŞLER''

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu ''Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir'' şeklinde ifadeler kullandı.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

YİNE Mİ ŞOV YAPIYOR?

Hatırlanacağı gibi Kılıçdaroğlu, daha önce de Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Milli Eğitim Bakanlığı ve Et ve Süt Kurumu'na baskın yapar gibi gitmek istemiş ancak kapıda kalmıştı. Toplamda üç kez kurumlardan içeriye alınmayan Kılıçdaroğlu için 'Yine mi şov yapıyor' sorusu akıllara geldi.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

''BEDAVA ELEKTRİK İSTİYORSAN HDP'YE GİT''

Kılıçdaroğlu'nun son şovu sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar CHP liderini 'ti'ye alan paylaşımlarda bulundu. Sosyal medya kullanıcıları, 6'lı masada yer almasa da HDP ile gizli ittifak içerisinde olan CHP lideri Kılıçdaroğlu için ''Pamuk eller cebe, Kaçış yok, Bedava elektirik istiyorsan HDP'ye git.'' şeklinde yorumlar yaptı.

Sosyal medya paylaşımlarından bazıları...



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading