Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e videolu yanıt: Bu saatten sonra...

Seçime sayılı günler kala altılı masa yerle yeksan oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener resmen masadan kalktı. Bu gelişmenin ardından sosyal medyadan video yayınlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Bu saatten sonra değişmem" ifadelerini kullandı.

Politika

23.01.2024, 20:31

Türkiye'de seçime sayılı günler kala 6'lı koalisyon dağıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6'lı masadan resmen kalktı.

Sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşan ve Akşener'e yanıt veren, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Soframızı büyütmeye devam edeceğiz" dedi.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

"BU SAATTEN SONRA DEĞİŞMEM"

HDP ve sol blokla ittifak sinyali veren Kılıçdaroğlu, "Bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm birleştirmeye de devam edeceğim" mesajını verdi.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

"SOFRA BÜYÜMEK ZORUNDA BUNU DA KİMSE DURDURAMAZ"

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Sevgili halkım, Biz bu yola çıkarken hep Halil İbrahim Sofrası'ndan bahsettik. Çünkü bu sofraya, bu ülkenin tüm renklerini davet etmemiz gerekir, yoksa bu ülke iflah olmaz dedim. Ülkemizin tüm renklerini birleştire birleştire kazanmak için yola çıktık. Soframız böylece gittikçe genişledi. Çünkü amaç sadece ceberrut sarayı göndermek ya da değiştirmek değildi. Amaç, aynı zamanda yeni güzel bir Türkiye oluşturmaktı. Bu sofraya o oturmasın, bu oturmasın diyerek bu ülkeyi toparlayamayız. Birilerini hor görerek, gözardı ederek Türkiye'yi değiştiremeyiz. Bu Türkiye'yi 20 yıldır yaşıyoruz zaten. Erdoğan gitsin, Erdoğanizm gelsin bu da olmaz. Tarihi sorumluluğumuz var bizim, ittifakımızın diğer ortakları medyaya çıkıp hakaretler etmiyor. Hiçbiri ittifak içinde oy değiştirmeye çalışmıyor. Tarihi sorumluluğumuz var bizim, ittifakımızın diğer ortakları medyaya çıkıp hakaretler etmiyor. Hiçbiri ittifak içinde oy değiştirmeye çalışmıyor. Sürekli aynı olgular, birbirini tekrar eden hamleler. Hepimiz sorumlu davranacağız. Bana gelince ben bu saatten sonra değişmem. Ben birleştiririm. Birleştirmeye de devam edeceğim. Sofra büyümek zorunda bunu da kimse durduramaz. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin yerinin olmaması gerekirdi. Bu sofraya oturanlar böyle oturdu, kalkan da bu sebeple kalkacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading