Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu geçmiş olsun mesajında Erdoğan'ı hedef gösterdi

Kılıçdaroğlu geçmiş olsun mesajında Erdoğan'ı hedef gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi bir gündem dayanağı olmadığı için yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hadsiz ifadeler kullanarak, Erdoğan'ı hedef gösterdi.

Politika

23.01.2024, 17:51

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her olaydan kendisine siyasi malzeme ya da polemik konusu çıkarma alışkanlığını özenle sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ OLSUN MESAJINDA HEDEF GÖSTERDİ

Kılıçdaroğlu bu defa İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun yumruklu saldırıya uğraması olayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef gösterdi. Aynı Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde küçük kızının yanında silahlı saldırıya uğrayan Gazeteci Emre Erciş için ise bir tepki göstermemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösteren Kılıçdaroğlu, İP'li Buğra Kavuncu'nun saldırıya uğraması olayı için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

GAZETECİ EMRE ERCİŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Kılıçdaroğlu'nun bu rahatsız edici ve iyi niyetten yoksun paylaşımı üzerine, silahlı saldırıya uğrayan Emre Erciş, sosyal medya hesabında şu ifadeleriyle tepki gösterdi:"12 Ağustos günü silahlı saldırıya uğradım. Belki bir ayağım kısa kalacak! Maalesef MUHALEFET artık budur. Tetikçiler, etki ajanları, nüfuz casusları ve mafya. MUHALEFET, sabotajlara dayanan iktidarı gördükçe her yolu deniyor. Ülke seni tanıdı Kılıçdaroğlu. Yine kaybedeceksin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading