Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu 'balıkçı', İmamoğlu 'Hilton' dedi: CHP'yi bölen savaş giderek kızışıyor

Kılıçdaroğlu 'balıkçı', İmamoğlu 'Hilton' dedi: CHP'yi bölen savaş giderek kızışıyor

Kemal Kılıdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki 2023 mücadelesi, CHP yönetiminin lüks tutkusunu bir kez daha ifşa etti. Vatandaşa 'açlık edebiyatı' yapan Kılıçdaroğlu'nun Hilton'da geceliği 100 bin lira olan başkanlık suitinde kaldığı ortaya çıktı.

Politika

08.04.2024, 00:50

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki savaş yeni hamlelerle devam ediyor. 

İstanbullular kar esareti altındayken İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi ile rakı-balık ziyafeti çektiğini gösteren şok fotoğraflar, CHP'de Kılıçdaroğlu'na yakın bir ekip tarafından sosyal medyaya sızdırılmıştı. 

İBB Başkanı'nı Türkiye'ye rezil eden o fotoğrafların ardından Kılıçdaroğlu, "Çok popüler bir ismi cumhurbaşkanı seçelim düşüncemiz yok" diyerek İmamoğlu'na 2023 kapılarını bir kez daha kapatmıştı. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ekip halinde çalışan İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na cevabı sert oldu. CHP Lideri'nin 'açlık edebiyatı' yaptığı son vidyoyu Hilton Oteli'nin Boğaz manzaralı suitinde yaptığı ortaya çıktı. 

Kılıçdaroğlu'nun geceliği 109 bin lira olan 'başkanlık suiti'nde kaldığını gösteren fotoğrafı, Kaftancıoğlu-İmamoğlu ekibine bağlı CHP Gençlik Kolları ifşa etti. Örgütün sosyal medyadan yayınladığı geniş açılı fotoğraf, 5 yıldızlı lüks odada vatandaşa 'açlık edebiyatı' yaptığını ortaya koydu. 

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

SAVAŞ DAHA DA BÜYÜYECEK 

Partiyi 'Kemalciler' ve 'Ekremciler' şeklinde ortadan ikiye bölen savaşın bundan sonraki safhalarının daha keskin ifşalarla sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

İmamoğlu, İstanbul'u esir alan kar yağışları sırasında sahadaki operasyonları yönetmek yerine İngiltere Büyükelçisi Dominic Chilcott ile Rumelikavağı'ndaki Balıkçı Kahraman'da 3 saat boyunca rakı-balık ziyafeti çekmiş ve 46 bin liralık hesap ödemişti. 

İstanbul'a yoğun kar yağışının geldiğini duyunca soluğu ailesiyle birlikte İsviçre'de alan İBB Sözcüsü Murat Ongun'un ise bir haftalık lüks tatil için yaklaşık 500 bin lirayı gözden çıkardığı anlaşılmıştı. 

Bu gerçekler, 2022 yılında sadece reklam çalışmaları için İBB bütçesinden 849 milyon TL ödenek ayıran İmamoğlu ekibinin savurganlığını ortaya koydu. Ancak CHP Gençlik Kollara tarafından ifşa edilen son fotoğraf, Kılıçdaroğlu'nun da İmamoğlu'ndan aşağı kalır yanı olmadığını gözler önüne serdi. 

İmamoğlu-Kaftancıoğlu ekibince servis edilen fotoğrafa Kılıçdaroğlu'nun hangi hamleyle cevap vereceği konusu şu an kulislerde en çok merak edilen unsurların başında geliyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading