Yandex Metrica

Kabine'de kritik gün! KYK borcu faizleri silinecek mi?

Kabine'de kritik gün! KYK borcu faizleri silinecek mi?

KYK kredi borcu düzenlemesi için gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredilerin geri ödemesine ilişkin çalışmaları toplantı sonra açıklayacak.

Politika

23.01.2024, 22:10

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 3 haftalık aranın ardından bugün toplanacak. Başkent Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. Toplantı öncesi milyonlarca gencin gözü kulağı KYK kredi borçlarıyla ilgili yapılacak açıklamada. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

BAKANLIK ÇALIŞMAYI BİTİRDİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, konuyla ilgili çalışmalarını 2022-2023 akademik yılı güz dönemine yetişecek şekilde tamamlamıştı. Peki, KYK kredi borcu faizleri tamamen silinecek mi ya da bir yapılandırma mı olacak? Bu soruların yanıtı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yapacağı 'Millete Sesleniş' konuşmasıyla netlik kazanacak.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

TAHIL KRİZİ DE MASADA 

Diğer yandan enflasyonla mücadele konusu da kabinede masaya yatırılacak. Yatırım, istihdam ve ihracatı artıracak yeni adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunulacağı belirtilen toplantıda dış politika da Kabine'nin önemli gündem maddeleri arasında yer alacak. Rusya-Ukrayna savaşının yol açtığı tahıl krizinin çözümü için yürütülen diplomatik temaslar ve bu konuda izlenecek yol haritası tekrar gözden geçirilecek. Yurt içi ve sınır ötesinde yürütülen terörle mücadeleye yönelik operasyonları da Kabine Toplantısı’nın gündem maddeleri içerisinde yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading