Yandex Metrica

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan 36 milyon doları bakın nasıl batırmış

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan 36 milyon doları bakın nasıl batırmış

Adı kaçak yapı skandalına karışan İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Kamu bankası Ziraat Bankasından 36 milyon dolar kredi çekip batırdığı ve ödemediği ortaya çıktı. Konuyla ilgili icra takibi başlatıldı.

Politika

23.01.2024, 18:02

Daha önce Kocaeli'nde kendisine ait 15 kaçak yapıyla ilgili gündeme gelen ve çiftlikte görüntü almak isteyen muhabiri dövdüren İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan, bu kez yeni bir skandalla gündemde.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

36 MİLYON DOLAR BUHAR OLDU

Milletin arazisine kaçak besi çiftliği kuran ve İHA muhabirini dövdürerek dikkatleri üzerine çeken Lütfü Türkkan'ın; Ukrayna ve Gebze'deki fabrikalarına ve çiftliklerine Türkiye, Karadağ ve Kazakistan'daki Ziraat Bankaları aracılığıyla kullandığı toplam 36 milyon dolar krediyi batırdığı ortaya çıktı. Ayrıca Lütfü Türkkan'ın batırdığı paraları ödemediği öğrenildi. Olayla ilgili cira takibi başlatıldı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

KIZI DANSÖZ OYNATMIŞTI

Lütfü Türkkan'ın kızının bundan iki yıl önce verilen ev partisinde transseksüel dansöz getirip oynattığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Sosyal medya kullanıcıları,fakir edebiyatı yapan Lütfü Türkkan’ın paraları nasıl harcadığına dikkat çekmişti. Bazı kullanıcılar ise ''İP'li  Lütfü Türkkan kamu bankalarından çektiği 36 milyon dolar krediyi batırmış. Nasıl batırmış resimde belli olmuyor mu? Kızının verdiği partinin kaynağı nereden geliyor.'' şeklinde yorumlar yaptı.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

KAMU BANKALARININ SIRTINA YÜK OLDU

Lütfü Türkkan, daha önce FoxTv'de katıldığı bir yayında, özellikle Ziraat Bankası başta olmak üzere kamu bankalarında kredilerin yüzdürülerek iş dünyasının ayakta tutulmaya çalışıldığını ve bu kredilerin kamu bankalarının sırtına vurulan yük olduğunu ifade etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading