banner2

İYİ Parti'li Erhan Usta'dan olay itiraf: Millet İttifakı'nı FETÖ destekliyormuş

İYİ Parti'de Lütfü Türkkan'ın yerine göreve getirilen Erhan Usta, geçmişte yaptığı açıklamada Millet İttifak'ını FETÖ'nün desteklediğini itiraf etmiş.

Politika 09.11.2021, 09:48 09.11.2021, 10:20
Abone ol

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfretmesinin ardından görevinden istifa etmesi Türkiye'de infiale yol açmıştı.

LÜTFÜ TÜRKKAN'IN YERİNE ERHAN USTA

İYİ Parti Meclis Grubu, dün yeni grup başkanvekilini seçmek için bir araya geldi. Yapılan oylama sonucunda Erhan Usta, İYİ Parti'nin yeni grup başkanvekili oldu.

MİLLET İTTİFAKI'NI FETÖ DESTEKLİYORMUŞ

Eski MHP'li olan Erhan Usta'nın geçmişte verdiği bir röportajında, Millet İttifakı'nı FETÖ'nün desteklediğini söylediği ortaya çıktı. Erhan Usta, şu ifadeleri kullanmış; "CHP'nin çektiği HDP'nin İP'in (İYİ Parti) bazı partilerinde içerisinde yer aldığı bir bloklaşma bir ittifak var. Bunlar kendi takdirleridir. Bunlara bir seçim ittifakı haline dönüşür mü dönüşmez bilmiyorum, ama kendini ifade ettiği gibi ilkesel anlamda birer birlikte hareket etme anlamında birlikte hareket etme anlamında karşı tarafta bir ittifak var. Tabii çok acıdır ki bu ittifakı FETÖ'de destekliyor."

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!