Yandex Metrica
SON DAKİKA
İYİ Parti'den istifa eden başkan AK Parti'ye geçti: Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

İYİ Parti'den istifa eden başkan AK Parti'ye geçti: Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

İYİ Parti'li Nazilli Belediyesi Başkanı Kürşat Engin Özcan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti'ye yönelik 'milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirme' çağrısının ardından partisinden istifa etmişti. AK Parti'ye geçmesi beklenen Özcan'ın rozetini bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Politika

12.03.2024, 15:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti'ye yönelik 'milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirme' çağrısı İYİ Parti'deki çatlağı derinleştirdi. İstifalar birbiri ardına gelirken İYİ Parti'nin yerel seçimlerde kazandığı en büyük belediye Nazilli'nin başkanı Kürşat Engin Özcan da partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. Özcan'ın rozetini bugün düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. 

İLKADIM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun İlkadım Belediye... Haberi Görüntüle

'SAYIN CUHURBAŞKANIMIZIN ÇAĞRISINA İCABET ETMEMEK OLMAZDI'


Kürşat Engin Özcan, kürsüde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

Tüm dünya ve dolayısıyla ülkemiz zorlu bir dönemden geçmektedir. Bu zorlu dönem içerisinde sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı milli birlik ve beraberlik çağrısına icabet etmemek olmazdı. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Millete ve memlekete hizmet için her zaman emrinizdeyim sayın Cumhurbaşkanımız.


AK PARTİ DOĞRULAMIŞTI

Özcan'ın İYİ Parti'den istifa etmesinin ardınan AK Parti'ye geçeceği iddia edilmiş AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ise 'Hayırlısı olur inşallah' şeklindeki konuşmasıyla iddiaları doğrulamıştı.

Kürşat Engin Özcan'ın yanı sıra CHP2den ayrılan Mustafa Ertekin de AK Parti'Ye geçti ve rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading