Yandex Metrica
SON DAKİKA
İYİ Parti'de skandal üstüne skandal: Kürsüye 'çiftçi' diye çıkardıkları kişinin çiftçilik kaydı yok

İYİ Parti'de skandal üstüne skandal: Kürsüye 'çiftçi' diye çıkardıkları kişinin çiftçilik kaydı yok

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün partisinin grup toplantısında 'Anadolu irfanı bir çiftçimiz' ifadesiyle kürsüye çıkardığı Mustafa Boyraz’ın, herhangi bir çiftçilik kaydının olmadığı iddia edildi.

Politika

17.02.2024, 05:50

İYİ Parti'nin dün gerçekleşen grup toplantısında parti Genel Başkanı Meral Akşener,  kürsüye "Anadolu irfanı bir çiftçimiz" diyerek Mustafa Boyraz adındaki bir vatandaşı çıkarmıştı.

Murat Kurum İstanbullulara gerçeği açıklayınca İmamoğlu'nun eli ayağına dolaştı! Hafriyat... Haberi Görüntüle

ÇİFTÇİ DEDİKLERİ KİŞİNİN SABIKA KAYDI ÇIKTI

İYİ Parti kürsüsünde tarım politikaları üzerine konuşma yapan Boyraz'ın, aslında tanıtıldığı gibi bir çiftçilik kaydının olmadığı iddia edildi.

Boyraz'ın ayrıca, 1995 yılında Ankara’da bir araç içerisinde uygunsuz yakaladığı çiftten haraç istediği ve devamında sarkıntılık yaptığı iddiasıyla polislikten ihraç edildiği öne sürüldü.

çiftçi

Meral Akşener'den eski ortaklarına bombardıman: Arkadaşlar dümen içindeymiş Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ'NİN ÖNCEKİ YALANLARI

İYİ Parti, benzer yalanlar ve skandallarla gündeme geliyor. Akşener'in geçtiğimiz haziran ayında Adana'ya gerçekleştirdiği ziyaretinde 'para etmiyor' gerekçesiyle yere dökülen soğanlar Akşener ve kameralar ayrılınca geri toplanmıştı.

Geçtiğimiz haziran ayında yaşanan başka bir olayda. Hatay'da esnaftan olumsuz yanıt alamayan Meral Akşener'in karşısına CHP gençlik kollarından genç esnaf gibi çıkartılıp olumsuz açıklamalar yaptırılmıştı.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından "Çiftçilerimiz ayakkabı alacak kazancı elde edemiyor" notuyla paylaşılan bir fotoğrafta resmine yer verilen ve elinde delik ayakkabı tutan kişinin; bir serası, bir arabası ve bir traktörü olduğu, serasında işçiler çalıştırdığı belirlenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading