Yandex Metrica

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin son oy oranları! Canlı yayında açıklandı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin son oy oranları! Canlı yayında açıklandı

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığındaki son oy oranı ile AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın son oy oranını açıkladı. Şen, muhalefetin iddiasının aksine hem AK Parti'nin hem de Erdoğan'ın gençlerden açık ara en fazla oyu aldığını söyledi.

Politika

23.01.2024, 20:03

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimleri yaklaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti önderliğindeki Cumhur İttifakı'nın oy oranları merak kıonusu. Kafalardaki bu sorunun yanıtını A Haber'de yayınlanan Sebep Sonuç programına katılan AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen verdi.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN DESTEĞİ YÜZDE 50'NİN ÜSTÜNDE

Şen, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı yarışında açık ara önde olduğunu belirtti. Şen, yapılan anketlere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son oy oranının yüzde 52 olduğunu belirtti. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın da son oy oranını duyuran Şen, AK Parti'nin yüzde 42 bandını aştığını dile getirirken Cumhur İttifakı'nın ise  toplamda yüzde 50'yi aştığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

GENÇLERİN TEHCİHİ DE ERDOĞAN

AK Parti'li Şen ayrıca, gençlerle ilgili muhalefetin ortaya attığı "AK Parti'ye oy vermeyecekler" algısının da yanlış olduğunu belirtti. Şen, Erdoğan ve AK Parti'nin gençlerde de en yakın rakiplerine fark attığını belirtirken AK Parti'nin oy oranının yüzde 40'ın üzerinde olduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading