Yandex Metrica
SON DAKİKA
İşsiz kalan kadının feryadını duymazlıktan geldi

İşsiz kalan kadının feryadını duymazlıktan geldi

İzmir'de CHP'li Karabağlar Belediyesi'nden haksız yere kovulduğunu söyleyen kadının feryadını Kılıçdaroğlu tebessümle dinlemekle yetindi.

Politika

23.01.2024, 18:10

İzmir'de Atatürk Gençlik Merkezi'nin temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş tepki gösterdi. 

CHP'li Karabağlar Belediyesi'nde çalışırken bir süre önce haksız yere işten atıldığını söyleyen kadın, "Emekten haktan bahsediyorsunuz. 16 aydır yarım maaş aldım Karabağlar Belediyesi'nde. Ben işimi istiyorum. Tüm ailem CHP'ye oy verdi. Ben emeğimle bir yere geldim. Lütfen başkanım, bana bunun (işe iade edilmemin) sözünü verebilir misiniz?" diye bağırdı. 

Feryat eden kadını bir süre dinleyen Kılıçdaroğlu'nun daha sonra umursamaz bir şekilde konuyu değiştirerek konuşmasına devam etmesi dikkat çekti. 



Saniye saniye kayıt altına alınan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Suskunluğuz, insanlara reva gördüğünüz haksızlığın ikrarıdır" açıklaması yaptı. 

Kabaktepe, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na şöyle seslendi: "Gözleriniz mağdur ettiğiniz vatandaşlarımızı görmekten aciz, kulaklarınız feryadı işitmiyor. Hisleriniz bu ses karşısında sessiz kalacak kadar körelmiş. En bilindik 3 insani histen mahrumsunuz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading