Yandex Metrica

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 8. Kadından Sorumlu Bakanlar Konferansı Mısır'da

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 8. Kadından Sorumlu Bakanlar Konferansı Mısır'da

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 8. Kadından Sorumlu Bakanlar Konferansı'na katılmak üzere gittiği Mısır'da çeşitli temaslarda bulundu.

Politika

23.01.2024, 17:37

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 8. Kadından Sorumlu Bakanlar Konferansı sebebiyle Mısır'a gitti.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

BU YILKİ TEMASI KORONAVİRÜS SALGINI ORTAMINDA KADININ GÜÇLENDİRİLMESİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre İslam İşbirliği Teşkilatı'na üye ülkelerin kadından sorumlu bakanlarının katılacağı konferans, bu sene "Koronavirüs Salgını Ortamında Kadının Güçlendirilmesine Yönelik Kazanımların Korunması" temasıyla gerçekleştirilecek.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

6 ÜLKENİN BAKANIYLA GÖRÜŞECEK

Bakan Yanık'ın konferans nedeniyle bulunduğu Mısır ziyareti programı bugün Yunus Emre Enstitüsü ziyareti, ardından Afganistan, Filistin, Burkina Faso, Libya, Senegal ve Somali olmak üzere 6 ülkeden mevkidaşı ile görüşmeden oluşmakta.

Derya Yanık, yarın gerçekleşecek olan Bakanlar Konferansı'nın ana oturumuna katılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading