Yandex Metrica

Irkçı Ümit Özdağ'dan 'gizli görev' itirafı

Irkçı Ümit Özdağ'dan 'gizli görev' itirafı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ölümle tehdit eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yurtiçinde ve yurtdışında belirli gizli görevler aldığını itiraf etti.

Politika

23.01.2024, 19:15

Sığınmacı konusunda ırkçı açıklamalarıyla Türkiye'nin gündemine oturan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ölümle tehdit eden Zafer Partisi Ümit Özdağ, Flash TV'de Orhan Uğuroğlu'nun konuğu oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'operasyon çocuğu' dediği ve bakanlığın önüne giderek Soylu'yu tehdit eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Flash TV'de itiraf gibi bir açıklama yaptı.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

''GİZLİ GÖREVLER ALDIM''

Süleyman Soylu'nun "operasyon çocuğu" ithamına cevap veren Ümit Özdağ, şu ifadeleri kullandı; "Operasyon çocuğu diyor, evet doğrudur. Ben siyaset öncesinde, akademik hayatımda Türkiye Cumhuriyeti devletinin değişik kurumları için, Türkiye'nin milli güvenlik çıkarlarını gerçekleştirmek amacıyla yurtiçinde ve yurtdışında belirli görevler aldım. Resmi devlet görevleri, yasaya uygun, gizli görevler aldım. Benim kayıtlarımda var, bunları da biliyorlar. Evet ben milli hedeflerin gerçekleşmesi için, onurla gururla Türkiye Cumhuriyeti devletine, Türk devletine hizmet ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZDAĞ'A PROTESTO ŞOKU

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bilkent Üniversitesi'nde düzenlenen ve kendisinin de katılımcısı olduğu bir panelde öğrenciler tarafından protesto edildi. Öğrenciler, "Üniversitede ırkçılığa izin vermeyeceğiz. Faşizme karşı omuz omuza" sloganlarını attı. Eylemin ardından polis ve güvenlik görevlileri üniversitelilere müdahale etti.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Özdağ, istihbarat ve emniyette öğrencilerinin olduğunu ve kendisine bilgi verdiklerini açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading