Yandex Metrica

İnce bombaladı: CHP iktidar olsa milletin anasını ağlatır

İnce bombaladı: CHP iktidar olsa milletin anasını ağlatır

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eski partisi CHP hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. CHP'li belediyelerin muhalif basını para tehditleriyle susturduğunu ifade eden İnce, CHP'nin iktidar olması durumunda milletin perişan olacağını söyledi.

Politika

23.01.2024, 17:32

CHP'den istifa etmesinin ardından başlattığı Memleket Hareketi'ni partileştiren Muharrem İnce, partisinin MYK toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı. İnce CHP yönetimi hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

''CHP'NİNSUSTURDUĞU MUHALİF BASIN...''

Kendisine ekranlarda yer vermeyen CHP'ye yakın medya kuruluşlarına sitem eden İnce, CHP Genel Merkezi ille belediyelerin muhalif basını para vermemekle tehdit ettiğini söyledi. Yani iktidara destek veren yayın organlarını 'havuz medyası' diye eleştiren kurumların CHP Genel Merkezi'nden ve CHP'li belediyelerden para aldığını söyledi. 

"CHP İKTİDAR OLURSA MİLLETİN ANASINI AĞLATIR"

Kendisine bir dakika vakit ayırıldığını söyleyen İnce, "CHP’den istifa edip parti kurarsan Halk TV’de, KRT’de Tele1’de haber olamazsın. Bir parti kurmuşuz Halk TV bir dakika beni veriyor, aynı akşam üç saat Davutoğlu’nu gösteriyor" dedi. 

Muharrem İnce ayrıca, CHP'nini iktidar olması durumunda milleti perişan edeceğini söyledi. 

Memeleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin eski partisi hakkında yaptığı açıklamalar şöyle: "Muhalefet basını.. CHP'li belediyelerden para almamakla, genel merkezden para almamakla susturulmuş bir muhalefet basını var. Muharrem İnce'yi gösterirsen sana para vermeyiz... Siz AK Parti'den daha kötüsünüz. Çok daha kötüsünüz. Siz iktidar olsanız; bu milleti perişan edersiniz, anasını ağlatırsınız." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading