Yandex Metrica

İmamoğlu namaza gitti, Akşener CHP Genel Merkezi'ne: Kılıçdaroğlu'nu ikna edemiyor

Son bir haftadır İBB'de üst üste manidar fotoğraflar veren Ekrem İmamoğlu, günler öncesinden afişle duyurduğu 'cuma namazı' programı için Kastamonu'ya gitti. O esnada 'ablası' Meral Akşener de Kılıçdaroğlu ile özel toplantı için CHP Genel Merkezi'ndeydi.

Politika

23.01.2024, 20:20

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 26 Ocak'taki Altılı Masa toplantısı öncesi parti liderleriyle tek tek görüşüyor. Dün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya gelen Akşener bugün de CHP Genel Merkezi'ne giderek Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. 

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması için kampanyasını sürdüren Akşener'in liderlerle teke tek görüşmeleri neden yaptığı soru işaretlerine yol açtı. Kılıçdaroğlu'na karşı Akşener'le birlikte 14 Aralık'ta Saraçhane gösterisine imza atmış İmamoğlu ise İBB binasında son günlerde birbirinden ilginç buluşmalara ev sahipliği yaptı.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

O ESNADA EKREM İMAMOĞLU...

CHP'li eski belediye başkanları ve bakanların da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçiyi ağırlayan İmamoğlu, ardından cemevi dernek temsilcileri ve dedelerden oluşan heyetle poz verdi. Alevi vatandaşlarla çektirdiği kareleri "Bu bir demokrasi ve haysiyet mücadelesidir" notuyla paylaşan İmamoğlu, ardından CHP'li büyükşehir belediye başkanlarıyla fotoğraf verdi.

Dün de pek çok kentten çeşitli derneklerin üyesi vatandaşları İBB'de ağırlayan İmamoğlu, buluşmaları gösteren fotoğrafları şu ifadelerle paylaştı: "Ülkemin dört yanını, 81 ilimizi temsil eden yöre derneklerine, milli iradeye müdahale çabasına karşı destekleri için teşekkürler."

Meral Akşener'in Altılı Masa temaslarıyla eşzamanlı olarak İmamoğlu şimdi, Anadolu'daki 15 kenti kapsayan kampanya turuna çıkıyor. İmamoğlu ilk ziyaretine bugün Kastamonu'da başladı. Duyuru afişine 'SAAT 13:00 CUMA NAMAZI' maddesini de koyduran İmamoğlu, esnaf ziyaretlerinin ardından buradaki pazar yeri açılış törenine katılacak. 

2023 cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylık kampanyasını gayriresmî olarak başlatmış İmamoğlu'nun Altılı Masa'da ne gibi etkilere yol açacağı 26 Ocak'taki toplantıda belli olması bekleniyor.

Buluşma öncesi Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret eden Akşener, muhatabıyla bir saat boyunca görüştü. Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığa ilişkin kararlılığı konusunda nabız yokladığı sanılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading