Yandex Metrica
SON DAKİKA
İmamoğlu'na tepkiler büyüyor! Sosyal medyada hızla takipçi kaybediyor

İmamoğlu'na tepkiler büyüyor! Sosyal medyada hızla takipçi kaybediyor

Ramazan Bayramı sonrası 'Bayramlaşma' nedeniyle Karadeniz turuna çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gezisine eşlik eden gazetecilerden dolayı eleştirilerin hedefi olmuştu. Kendisine yönelik eleştirilere "Vız gelir, tırıs gider. Umurumda değil." diyen İmamoğlu'na tepki daha da büyüdü. Binlerce kişi sosyal medyada İmamoğlu'nu takip etmeyi bıraktı.

Politika

23.01.2024, 19:14

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi esnasında otobüste paylaştığı fotoğraf büyük tepkilere neden oldu. Muhaliflerin parlatmaya çalıştığı İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi biranda ters tepti.

İmamoğlu'nun gezisine eşlik eden gazeteciler Ertuğrul Özkök ve Nagehan Alçı tartışma konusu olmuştu. İmamoğlu'nu desteklediğini söyleyen ancak paylaşılan fotoğrafta yer alan gazetecilerin orada olmasını yanlış bulan kişilerin sayısı giderek arttı.

Sosyal medyada başlayan tepkilere İmamoğlu'nun destekçileri olan Atilla Taş, Fazıl Say ve Gökhan Özoğuz gibi isimler de dahil oldu.

Yaşanan tepkilerin ardından İBB Sözcüsü, tepkilerin 200-300 kişi arasında gerçekleştiğini söyleyerek daha büyük bir tepki toplanmasına yol açtı.

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri... Haberi Görüntüle

BİNLERCE TAKİPÇİ KAYBETTİ

Karadeniz turunu tamamlayarak İstanbul'a dönen İmamoğlu, sosyal medya hesabında yaşadığı takipçi kaybı ile gösterilen tepkilerin somut karşılığını aldı.

Raporlar adlı Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre 7 milyonun üzerinde olan Ekrem İmamoğlu'nun takipçi sayısı il kez azalmaya başladı. 

CHP'li Hasan Akgün'den Türk halkını aşağılayan skandal sözler Haberi Görüntüle

"VIZ GELİR, TIRIS GİDER, UMURUMDA DEĞİL",

Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı: Adaylığı engellenmişti Haberi Görüntüle

Karadeniz gezisindeki gazeteciler konusunda kendisine yönelik eleştirilere cevap veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir... Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil." sözlerine yer verdi.

İmamoğlu'nun bu sözleri kendisine yönelik tepkileri daha da büyüttü. Birçok kişi bu sözlerin hesabını sandıkta soracağını söyledi.

İşte İmamoğlu'na gelen tepkilerden bazıları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading