Yandex Metrica

İmamoğlu kendisini eleştiren CHP'lilere böyle cevap verdi: Vız gelir, tırıs gider, umurumda değil

İmamoğlu kendisini eleştiren CHP'lilere böyle cevap verdi: Vız gelir, tırıs gider, umurumda değil

Ramazan Bayramı sonrası 'Bayramlaşma' münasebetiyle Karadeniz turuna çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gezisine eşlik eden gazetecilerden dolayı kendi mahallesinde eleştiri yağmuruna tutulmuştu. İmamoğlu kendisine yönelik eleştirilere "Vız gelir, tırıs gider. Umurumda değil." dedi. Bu sözlerden sonra İBB Başkanı'na gelen tepkiler daha da büyüdü.

Politika

23.01.2024, 19:14

İmamoğlu'nun gezisine eşlik eden gazeteciler Ertuğrul Özkök ve Nagehan Alçı tartışma konusu olmuştu. İmamoğlu'nu desteklediğini söyleyen ancak paylaşılan fotoğrafta yer alan gazetecilerin orada olmasını yanlış bulan kişilerin sayısı giderek arttı. On binlerce kişi sosyal medyada İmamoğlu'nu takip etmeyi bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

"VIZ GELİR, TIRIS GİDER, UMURUMDA DEĞİL",

Karadeniz gezisindeki gazeteciler konusunda kendisine yönelik eleştirilere cevap veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir... Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil. Bu tarz girişimlerde bulunanları akıllı olmaya davet ediyorum" sözlerine yer verdi.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

İmamoğlu'nun bu sözleri kendisine yönelik tepkileri daha da büyüttü. Birçok kişi bu sözlerin hesabını sandıkta soracağını söyledi.

İşte İmamoğlu'na gelen tepkilerden bazıları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading