Yandex Metrica

İmamoğlu büyükelçiyle gizli saklı buluştuğunu ve Kılıçdaroğlu'na haber vermediğini doğruladı

İmamoğlu büyükelçiyle gizli saklı buluştuğunu ve Kılıçdaroğlu'na haber vermediğini doğruladı

Ekrem İmamoğlu, İngiliz Büyükelçi ile yemekte buluşmasını CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bildirmediğini doğruladı: "Genel başkanım o kadar yoğun ki benim hangi yemeği yediğimi niye takip etsin."

Politika

20.03.2024, 07:48

İngiltere Büyükelçisi ile yemekte buluşmasını ne Dışişleri Bakanlığı'na ne de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bildirmediği ortaya çıkan Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin bu yöndeki sorularını geçiştirmeye çalıştı. E-5 Göztepe Köprülü Kavşağı altındaki dere ıslah çalışmalarını denetlerken basın mensuplarının sorularını cevaplayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "Büyükelçi ile yediğiniz yemekten CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun haberi var mıydı?" şeklindesi soruyu şöyle yanıtladı:

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Haberi Görüntüle

"GENEL BAŞKANIM YOĞUN, BİZ DE YOĞUNUZ..."

"Genel başkanım o kadar yoğun ki benim hangi yemeği yediğimi niye takip etsin. Genel başkanımızın işi başından aşkın, bizim işimiz başımızdan aşkın. Bu, sürecin  biraz magazinsel tarafı bu. Ama esas ciddi tarafı MOBESE meselesidir. Kişisel hayata müdahale meselesidir. Kişisel hayata müdahale edenlerin hâlâ  bir açıklama yapmaması meselesidir. Niçin gidip İstanbul Valisi'ne bu konuda niye adım atmadınız diye sormuyorsunuz? MOBESE'nin nasıl kullanıldığı belli hukukta."

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLARIN NASIL ÇEKİLDİĞİ KONUSUNA HİÇ GİRMEDİ

Kendisini İngiltere Büyükelçisi Dominic Chilcott ile birlikte gösteren fotoğrafların restoran içerisinde nasıl çekildiği konusuna hiç değinmemeyi tercih eden İmamoğlu, meseleyi MOBESE sızıntısına indirgeyerek farklı bir noktaya çekmeye çalıştı. CHP içerisinde Kılıçdaroğlu destekçisi bir ekibin İmamoğlu'nu takip ettirdiği ve Balıkçı Kahraman'daki resmin de CHP'liler tarafından gazetecilere servis edildiği ileri sürülmüştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading