Yandex Metrica
SON DAKİKA
İmammoğlu AB büyükelçileriyle yemekte buluştu! Küreselcilerin ajandasını gözden kaçırmayın

İmammoğlu AB büyükelçileriyle yemekte buluştu! Küreselcilerin ajandasını gözden kaçırmayın

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki AB’ye üye devletlerin büyükelçileri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Bu buluşmayı değerlendiren gazeteci Haşmet Babaoğlu, “Sürekli savaşı gösterenlere uyup küreselci ajandanın diğer hazırlıklarını gözden kaçırmayın..” dedi.

Politika

23.01.2024, 19:04

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve AB üyesi ülkelerin büyükelçileri ile İstanbul’da bir araya geldi.

CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul hariç her şey ile ilgilenmeye devam ediyor. İBB’nin görev sahasında işler yerine başka işlerle meşgul olması vatandaşların tepkisi çekiyor.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı sonrası hayat felç olmuş, İmamoğlu ise o sıralarda İngiliz Büyükelçisi ile balıkçıda görüntülenmişti.

İstanbul’da her gün bir sorun baş gösterirken İmamoğlu bu defa da AB’ye üye devletlerin büyükelçilerini yemeğe çıkardı.

ŞANLIURFA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şanlıurfa Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

YEMEKTE BULUŞTULAR

AB Türkiye Delegasyonu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İBB Başkanı ve diğer büyükelçilerin fotoğrafları yayınlandı.

Yapılan açıklamada şu  ifadelere yer verildi: “AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki AB’ye üye devletlerin büyükelçileri bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantıda Türkiye ve dünya gündemine ilişkin güncel meseleler masaya yatırıldı.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılın ikinci yarısını işaret etti Haberi Görüntüle

“KÜRESELCİLERİN AJANDASINI GÖZDEN KAÇIRMAYIN”

İmamoğlu’nun AB büyükelçileriyle yemekli toplantısına tepki gösteren gazeteci Haşmet Babaoğlu “Sürekli savaşı gösterenlere uyup küreselci ajandanın diğer hazırlıklarını gözden kaçırmayın..” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading