Yandex Metrica

İhracatta rekor kıracağız!

İhracatta rekor kıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sakarya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'nde, Türkiye'nin ihracatta yeni bir kıracağını söyledi.

Politika

23.01.2024, 17:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sakarya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'nde, partililere hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı öncesinde, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Erdoğan, şöyle devam etti: "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasette, başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyoruz.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları:

Son 1,5 yıldır koronavirüs sürecinde yaşananlar dahi ülkemizin 2002'den beri kat ettiği mesafeyi göstermesi açısından yeterlidir.

Bugün açıklanan haziran ayı ihracat rakamları, Türkiye'nin üretim kapasitesini ve özel sektörün dinamizmini bir kez daha ortaya koydu.

Aylık, çeyreklik ve 6 aylık bazda Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamlarına ulaştık.

Allah'ın izniyle bu gidişle yıl sonuna biz rekoru kıracağız.

Her bir vilayetimizde hizmetlerimiz kat kat artarken küresel ölçekte de güçlü, itibarlı, sözünün ağırlığı olan ülke konumumuzu perçinliyoruz.

Son 1,5 yıldır koronavirüs sürecinde yaşananlar dahi ülkemizin 2002'den beri kat ettiği mesafeyi göstermesi açısından yeterlidir."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading