Yandex Metrica
SON DAKİKA
İETT'de 'Arıza' nasıl geliyorum dedi? Gerçekler gün yüzüne çıkıyor

İETT'de 'Arıza' nasıl geliyorum dedi? Gerçekler gün yüzüne çıkıyor

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde dönen kirli işleri bugün gün yüzüne çıkaracak.

Politika

23.02.2024, 10:42

Son günlerde arıza veren ve yanan İETT otobüslerinin yanı sıra araçların bakımsızlıktan dökülmeye başlaması dikkatlerden kaçmadı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sorunları çözmek yerine türlü bahanelerle topu iktidara atması becereksizliğini ortaya koydu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İETT'de yaşanan çilenin yanı sıra İSPARK'taki ihalelerin kimlere nasıl peşkeş çekildiğine dair kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

HDP'li Altan Tan'dan olay itiraf: PKK'nın çatışmaya devam etmesini isteyenler... Haberi Görüntüle

''İETT'DE ARIZA 'NASIL GELİYORUM' DEDİ''

Tevfik Göksu, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; 

* İETT'de "Arıza" nasıl geliyorum dedi?
* İhaleler kimlere, hangi şartlarda verildi?
* İSPARK yüz milyonlarca lira zarara nasıl uğratıldı?
* CHP'li İBB Başkanı, "Buldum" dediği kaynağa nasıl "Hayır" oyu verdi? Hepsi ve daha fazlasını bugün İBB Eylül ayı meclisimizde anlatacağız!''

ATAKUM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Atakum Belediye... Haberi Görüntüle

VATANDAŞ ÇİLE ÇEKİYOR

Hatırlanacağı gibi Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin vatandaşa yaşattığı İETT çilesi hemen hemen her gün basında yer alırken sosyal medyada viral olan arıza görüntüleri kullanıcıların tepkisine neden olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading