Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hulusi Akar'dan Rumların skandal kararına tepki: Düşmanca zihniyet

Hulusi Akar'dan Rumların skandal kararına tepki: Düşmanca zihniyet

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rum kesiminde Atatürk'ün anlatıldığı kitabın sayfasının yırtılması kararına tepki gösterirken ''Gerçekten 'pes' doğrusu. Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz.'' dedi.

Politika

23.01.2024, 17:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesaj ile katıldığı 'Adalar Denizi' Sempozyumu'nda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da konuştu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Atina yönetimine tepki gösterdi.

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a zor soru: Londra'daki evi nasıl aldın? Haberi Görüntüle

''BOŞ HAYALLER''

Bakan Akar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Kıbrıs Türk'ünün hakkı, hukuku yok sayılıyor. KKTC'nin haklarının yok sayılmasına göz yummayız. Yunanistan, karasularını 12 mile çıkarma hayalleriyle hava sahasını daha da genişletme peşindedir. Bunların boş hayaller olduğu görülmeli, bilinmelidir. KKTC’nin ruhsat verdiği ve kendi deniz yetki alanlarımızda bulunan bölgelerdeki faaliyetlerimizi sürdüreceğiz." dedi.

DURAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Durağan Belediye... Haberi Görüntüle

''DÜŞMANCA ZİHNİYETİN ÖRNEĞİDİR''

Rum kesiminde Atatürk'ün anlatıldığı kitabın sayfasının yırtılması kararına tepki gösteren Bakan Akar, ''Gerçekten 'pes' doğrusu. Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

İBB Başkan adayı Murat Kurum: Şehrine oy ver ki İstanbul... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU ?

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) Eğitim Bakanlığının, orta eğitim öğretmenlerinden, 'Oxford Discover Futures 3 Workbook' isimli kitabı öğrencilere dağıtmadan önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bölümün yer aldığı 36'ncı sayfasını 'yırtmaları' yönünde talimat içeren genelge gönderdiği bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading