Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hayaller B şıkkı gerçekler A şıkkı! CHP'li Barış Yarkadaş'ın elinde patlayan Ukrayna anketi

Hayaller B şıkkı gerçekler A şıkkı! CHP'li Barış Yarkadaş'ın elinde patlayan Ukrayna anketi

Eski CHP milletvekili ve Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş geçtiğimiz günlerde Rusya Ukrayna savaşında Türkiye'nin izlediği politikayla ilgili yaptığı ankette beklediği sonuca ulaşamadı. Ankette katılımcıların yüzde 75'i 'Hükümetin Rusya politikasını doğru buluyorum.' dedi. Yarkadaş'ın anketi adeta elinde patladı.

Politika

23.01.2024, 18:56

Eski CHP milletvekili ve Korkusuz Yazarı Barış Yarkadaş, Twitter'dan yayınladığı ankette adeta hezimete uğradı.  

YAKAKENT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Yakakent Belediye... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN RUSYA UKRAYNA POLİTİKASINI HAZMEDEMEDİ

Ukrayna Rusya savaşında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bölgesel ve küresel dengeleri ihmal etmeyeceğiz. Bunun için ne Ukrayna'dan ne Rusya'dan vazgeçmeyeceğimizi söylüyoruz." sözleriyle Türkiye'nin  diplomatik başarısını ve  kararlı duruşunu ifade ettiği politikanın vatandaş nezdinde de destek bulup bulmadığına ilişkin bir anket düzenledi.

Beykoz'da hizmete ara yok! Başkan Murat Aydın: Beykoz dünyada en... Haberi Görüntüle

DOĞRU BULUYORUM DİYENLERİN ORANI  YÜZDE 75 ÇIKTI

Ankette "Hükümetin Rusya politikasını Doğru buluyorum" diyenlerin oranı yüzde 75,  "Hükümetin Rusya politikasını Doğru bulmuyorum" diyenlerin oranı yüzde 10 oldu. Eski CHP Milletvekili yaptığı ankette umduğunu bulamadı. Sosyal medyada binlerce kişi  Barış Yarkadaş'ın yaptığı anketin altına 'hükümetimize güveniyoz', 'bu anket ülkenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güveninin resmidir' şeklinde yorumda bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading