Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hamza Dağ: İnternet siteleriyle ilgili çalışma yapıyoruz

Hamza Dağ: İnternet siteleriyle ilgili çalışma yapıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, internet siteleriyle alakalı çalışma yaptıklarını fakat henüz ete kemiğe bürünmüş olmayan ama değişik mecralardan ve bu konuda görevi olan mecralardan bilgilendirmeler aldıklarını söyledi.

Politika

23.01.2024, 18:03

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Samsun'daki ziyaretlerinde internet sitelerine yönelik çalışmaları olduğunu belirtti.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve gelecek yıl Samsun'da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST'in hem kente hem de bölgeye büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Dağ, internet gazeteciliği konusunda sürdürdükleri çalışmalara ilişkin de bilgi verdi. 

ATAKUM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Atakum Belediye... Haberi Görüntüle

"DÜZENLEMEYE İHTİYAÇ OLAN BİR KONU"

İnternet siteleriyle alakalı bir çalışma yaptıklarını söyleyen Dağ, henüz ete kemiğe bürünmüş olmayan fakat değişik mecralardan, bu konuda görevi olan mecralardan bilgilendirmeleri aldıklarını ifade etti. Dağ, bu konunun gerçekten düzenlemeye ihtiyaç olan bir konu olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin her ilinden bu konuda talep ve sorular aldıklarını belirten Dağ, kendilerinin de bu istekler doğrultusunda bir düzenlemeye gidilmesi gerektiğini düşündüklerini kaydetti. Dağ, "teknik imkanlar el verdiği sürece bu mecrada çalışanların da diğer mecraların çalışanlarıyla aynı hak ve yetkilerde olması, aynı gelir durumunu elde etmesi, aynı yükümlülüklerde bulunması önemli olacaktır." ifadelerini kullandı.

Söz konusu çalışmaların Meclis'te yürütüldüğünü, bu çalışmalara kendilerinin de destek verdiğini aktaran Dağ, herkesin memnuniyet duyacağı, dört dörtlük bir çalışma ortaya koymak istediklerini ifade etti.

Yerel televizyonların uydu ücretleri konusunda da talep aldıklarına dikkat çeken Dağ "Şu anda RTÜK, TÜRKSAT'a o çerçeveyi göndermiş vaziyette. TÜRKSAT ile yaptığımız görüşmeler boyutunda karar vermesini bekliyoruz. Bunu da takip ediyoruz. Bizim için siyaset, siyasette olanlar açısından medya, yapmış olduğumuz işlerin tanıtımı anlamında önemli bir mecra olarak bulunuyor. Biz de medya ile ilişkilerimizi karşılıklı sevgi çerçevesinde kurmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading