Yandex Metrica

Haddini aşma Sezgin

Haddini aşma Sezgin

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Türkiye'yi zalim devlet İsrail'le bir tutarak, dış basında Türkiye'nin imajına zarar vermek amacıyla skandal sözler sarf etti.

Politika

23.01.2024, 17:31

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik Filistin'de katliamlara imza atan İsrail Başbakanı Netanyahu benzetmesi yapan hadsiz sözleri oldukça çok tepki almıştı. Bu skandalın üzerinden çok geçmeden yeni bir skandal daha karşımıza çıktı. Bu kez CHP'li Sezgin Tanrıkulu hem akıllara zarar hem de çirkin ifadelerle Türkiye'yi hedef aldı. Sezgin Tanrıkulu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Filistin'i işgal eden İsrail ile Türkiye'yi aynı kefeye koydu. Tanrıkulu, "Türkiye'de ölen çocuklar konusunda neden kimse sesini çıkarmıyor" diyerek hadsizleşirken, dünyaya çağrıda bulundu.

AMACI TÜRKİYE HAKKINDA KİRLİ ALGI YARATMAK

İsrail'in Filistin'deki zulmüne dünyadaki en sert tepki Türkiye'den geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yürüttüğü yoğun diplomasi trafiğinde dünya liderleriyle Filistin konusunu görüştü. İsrail'in Gazze'deki işgal ve katliamlarının durması, masum sivil ve çocukların ölmemesi için dünyaya çağrıda bulundu. CHP'li Sezgin Tanrıkulu ise saçmalayarak, dünyada farklı bir Türkiye algısı yaratmak amacıyla kötü niyetini ortaya dökmüş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading