Yandex Metrica

Görevden ayrılan Cahit Özkan'dan ilk açıklama!

Görevden ayrılan Cahit Özkan'dan ilk açıklama!

İstifa eden AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, görevden ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Özkan, "AK Parti'de aslolan makam ve mevki değil, görev ve sorumluluklardır." ifadelerine yer verdi.

Politika

23.01.2024, 22:08

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, görevinden ayrılmasının ardından açıklamada bulundu.

AK Partili Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Grup Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde 4 yıldan beri yürüttüğüm AK Parti Grup Başkanvekilliği görevimden affımı istirham etmiş bulunmaktayım" ifadelerine yer verdi.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

"TÜM GAYRETİMLE ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDECEĞİM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugüne kadar şahsına duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkir olduğunu belirten Özkan, şunları kaydetti:

"AK Parti'de aslolan makam ve mevki değil, görev ve sorumluluklardır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir nefer olarak her daim görev ve sorumluluklarımı sonuna kadar yerine getirmek için tüm gayretimle çalışmalarıma devam edeceğim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading