Yandex Metrica

Gökkubbe tehdidinden sonra bu kez cehennemin kapısı! Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na özendi

Gökkubbe tehdidinden sonra bu kez cehennemin kapısı! Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na özendi

Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'in 'ikinci Saraçhane gösterisi' olarak planladığı metro açılışına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da geldi. Davutoğlu'nun konuşmadığı törende tehditler havada uçuştu.

Politika

22.02.2024, 09:05

İktidarı tehdit jargonunu gün geçtikçe daha da zenginleştiren muhalefet artık her konuşmada yeni bir kavramla gündeme geliyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK üyelerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam ettiği ortaya çıkınca İçişleri Bakanlığı'nı "Gök kubbeyi başınıza yıkarım" diyen Ekrem İmamoğlu'na özendi. 

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun açılış törenine katılan Kılıçdaroğlu, İmamoğlu hakkındaki mahkeme kararını ve siyaset yasağı ihtimalini değerlendirirken "Onun kılına zarar gelirse cehennemin kapısını açmış olurlar" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU: BEN DEVLET ADAMIYIM

Ekrem İmamoğlu törende CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile partinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun arasında oturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğindeki törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İBB eski başkanları Ali Müfit Gürtuna ve Nurettin Sözen katıldı. 

Törende mikrofonu eline ilk alan isim Ekrem İmamoğlu oldu. Kendisine kumpas kurulduğunu, hükümetin demokrasi krizi yaratmak istediğini savunan İmamoğlu, geçmişte kendisini 'devlet adamı olmamakla' itham eden Kılıçdaroğlu'nun gözüne baka baka şöyle dedi:

"Milletimizin vergilerini, milletimizin seçtiği yöneticiler en verimli, en ahlaklı, en hesap verebilir şekilde değerlendirme zorunluluğumuz vardır. Devlet insanı olmaktan bahsediyorum. Bize milletin verdiği görev bu kadar yalın ve anlaşılırdır."

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

AZICIK GICIK EDELİM Mİ: ABİDİK GUBİDİK, AHMAK...

Meral Akşener

Daha sonra sahneye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bu açılışlara gıcık oldukları için belediye başkanımıza yasak geliyor. (...) Demek ki neymiş, bu abidik gubidiklere hazır olmalıymışız ama tedbir almalıymışız. tedbir alınca abiler gıcık oluyormuş, yere yapışıyormuş. Ahmaklara bakın, 13 bin 500 oy farkla seçilen belediye başkanıyla 805 bin oy farkla seçilen belediye başkanı arasındaki güç arasındaki farkı bilmeyen ahmaklara bakın. Sonra ahmak deyince kızıyorlar. Benim dokunulmazlığım yok, ben de ahmak dedim, bekleriz buyursunlar."

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'ERİL' MESAJ 

Kemal Kılıçdaroğlu

Ahmet Davutoğlu'nun konuşmadığı etkinlik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sadece birkaç dakika süren mesajlarıyla noktalandı. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Adalet olmazsa hiçbir şey olmaz. Ekrem başkanın kılına zarar gelirse cehennemin kapısını açmış olurlar. İşte erkekçe bir mesaj. Geldikleri gibi giderler. Onları emekli edeceğiz. Siyaset arenasından sileceğiz. Adaleti bu ülkeye ya getireceğiz ya getireceğiz."

İBB'nin metro açılış törenine eski belediye başkanları Ali Müfit Gürtuna ile Nurettin Sözen de katıldı.

Ekrem İmamoğlu 28 Aralık'ta "Gökkubbeyi başınıza yıkarız" demişti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading