Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fuat Avni'den Babacan ve Davutoğlu'na yeni talimat: İtirafçı olun

Fuat Avni'den Babacan ve Davutoğlu'na yeni talimat: İtirafçı olun

Bir dönem FETÖ'nün sosyal medyadaki operasyon hesabı 'Fuat Avni'yi yöneten Said Sefa, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortakları Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu'na ilginç bir teklifte bulundu.

Politika

15.02.2024, 00:59

14 Mayıs'ta milletin verdiği kararla büyük şok yaşayan terör örgütlerinin başında FETÖ geliyor. Cumhur İttifakı'nın Meclis'te çoğunluğu elde etmesiyle birlikte Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin Türkiye'ye gelme hayalleri bir kez daha suya düştü. 

28 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda FETÖ ve CIA'nın Türkiye'yi kontrol etme tasavvuru tamamıyla tarih olacak. Bu nedenle örgüt, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesi 'tüm tuşlara' basmaya başladı. 

FETÖ'nün sosyal medya tetikçilerinden Said Sefa, Millet İttifakı bileşenleri Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'ı 'itirafçılığa' davet etti. AK Parti hükümetlerinde bakanlık yaptıkları dönem şahit oldukları olaylara ilişkin yeni ifşaat açıklanmasını isteyen FETÖ'cü Sefa, Babacan ve Davutoğlu'na şöyle seslendi: 

"AKP'ye oy vermiş ama şimdilerde kararsız kalmış seçmenden oy almak istiyorsanız, bizzat şahit olduğunuz bütün haksızlık, hukuksuzluk, yolsuzluk, sahtekarlığı isim isim, cisim cisim açıklamalısınız, yoksa görüldüğü gibi kimseden oy alamıyorsunuz.

Bunu yapmayınca güvenilir olamıyorsunuz, hatta 'şahit olduklarını saklayan, AKP'yi koruyan' bir görüntü veriyorsunuz. Diğer partilerin seçmenleri size zate oy vermez ancak AKP seçmeninden oy koparabilirsiniz. Onlar da size bakınca partiden neden ayrıldığınızı bile anlamıyor!"

'PKK'nın yolundan giden şer..le yakın değilim!' demişti: CHP'li başkan adayının... Haberi Görüntüle

Said Sefa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin sıkıntılarını çözeceğiz Haberi Görüntüle

FUAT AVNİ'DEN BAY KEMAL KAMPANYASI

17/25 Aralık döneminde FETÖ'nün sosyal medyadaki operasyon hesabı 'Fuat Avni'yi yönetenlerden biri olan Said Sefa, Türkiye'den kaçtıktan sonra yerleştiği Kanada'da şimdi Kemal Kılıçdaroğlu için kampanya yapıyor. 

14 Mayıs seçim sonuçlarıyla birlikte büyük şok yaşayan FETÖ'cülerin başında gelen Sefa, Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs'ta sandıkta varlık gösterebilmesi için herkesi oy kullanmaya çağırıyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading