Yandex Metrica

'Fren Ali'den 3'lü fotoğraf yorumu: İsteyen 2'li, 3'lü, 4'lü, 5'li görüşür

'Fren Ali'den 3'lü fotoğraf yorumu: İsteyen 2'li, 3'lü, 4'lü, 5'li görüşür

Kılıçdaroğlu'nun Akşener ve Davutoğlu ile yemekli fotoğrafını yorumlayan Ali Babacan, CHP'ye danışmanlık hizmeti vermiyor gibi konuştu.

Politika

23.01.2024, 18:41

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Davutoğlu ve Meral Akşener'le birlikte akşam yemeğinde buluşmasını yorumladı. "Siyasi partilerin kendi tercihleridir. İsteyen 2'li isteyen 3'lü, 4'lü, 5'li görüşür" diyen Babacan, Millet İttifakı için ekonomi programı hazırlamıyormuş gibi konuştu. 

Partisinin Konya ilçelerindeki temsilcilik açılışı sonrası bir otelde basın mensuplarıyla buluşan Babacan, yaklaşık 20 alanda detaylı eylem planı hazırlamakta olduklarından bahsetti. 

Hiçbir siyasi partinin hatta devlet tarafından bile yapılmayan projeler üzerinde çalıştıklarını iddia eden Babacan, "Atacağımız her adım için mutlaka bütçe hesap ediyoruz. Devlet bütçesine sığmayacağını düşündüğümüz bir çalışmaya girmiyoruz" dedi. 

Millet İttifakı içerisinde görev almasına rağmen DEVA Partisi'nin herhangi bir ittifakta yer almadığını ileri süren Babacan, kesin kararlı oldukları tek konunun 'Cumhur İttifakı'nda yer almamak' olduğunu dile getirdi. 

CHP, Gelecek ve İYİ Parti buluşmasının genişleyerek devam edebileceğini söyleyen Babacan, "Ülkemizin yarınları adına iyi niyetli ve yapıcı her türlü çalışmayı, istişareyi memnuniyetle karşılarız. Biz zaten kendimiz her konuda yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading