Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erdoğan için Azerbaycan'da resmi karşılama töreni

Erdoğan için Azerbaycan'da resmi karşılama töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birinci Ağalı Köyü'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı.

Politika

23.01.2024, 22:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Azerbaycan’daki günübirlik ziyaretine devam ediyor.

İzBB Başkan adayı Hamza Dağ'dan kendisini hedef alan Özgür Özel'e:... Haberi Görüntüle

İLK DEVLET BAŞKANI OLDU

Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı topraklarda inşa ettiği ilk havalimanı Cumhurbaşkanları Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in katılacağı törenle hizmete girecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Füzuli Uluslararası Havalimanı'na inen ilk devlet başkanı oldu. Yeni havalimanının açılış kurdelesini kesen Erdoğan ve Aliyev, daha sonra havalimanı binasını gezip, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan ve Aliyev, Zengilan'da Türkiye'nin de katkılarıyla inşa edilecek Akıllı Tarım Kampüsü'nün temel atma törenine katıldı

Murat Kurum son anket sonucunu açıkladı! İşte İmamoğlu'nu yıkacak sözler Haberi Görüntüle

BASININ KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birinci Ağalı Köyü'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İlham Aliyev, basına kapalı olarak bir görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan ve Aliyev'in ikili ilişkiler çerçevesinde birçok konuyu ele alacak. İki lider daha sonra basın mensuplarının karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading