Yandex Metrica

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'Katar' iddiasına yanıt: Densiz terbiyesiz

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'Katar' iddiasına yanıt: Densiz terbiyesiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Katarlı öğrencilerin sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını, utanmadan, 2 milyon 600 bin öğrenciye ve ailelerine saygı duymadan tekrarlayacak kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor. Bu ne densizliktir. Bu ne terbiyesizliktir.' diyerek Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Politika

23.01.2024, 17:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Katar' iddiasına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

''CHP'nin başındaki zatın, üniversite sınavı arefesindeki ihaneti bile örnek olarak yeterlidir. Katarlı öğrencilerin sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını, utanmadan, 2 milyon 600 bin öğrenciye ve ailelerine saygı duymadan tekrarlayacak kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor. Bu ne densizliktir. Bu ne terbiyesizliktir. Bir ülke ki, aramızda ilişkilerimiz var. Bu ülkenin bizimle olan ilişkilerini bir kenara koyup kalkıp Katarlı öğrenciler sınavsız olarak imtihana girebilecekler diyorsunuz. Tepeden tırnağa yalan. Bunlar zaten yalan dersini özellikle alıyorlar.

''ASKERİ ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ YAPILAN BİR ANLAŞMA''
Katarlı öğrenciler sınavsız tıp fakültesine girecek denilen mesele, tamamı da dost 12 ülke ile aramızda 1994 yılından beri var olan Askeri Sağlık İşbirliği Protokolü'nün Katar'la da imzalanması meselesidir. Bu sadece askeri öğrencilerle ilgili yapılan bir anlaşma. Her protokol gibi Katar'la anlaşma da karşılıklıdır.

''KİME NE FAYDASI OLMUŞTUR''
Bu kapsamda geçen haftalarda 4 Azerbaycanlı ve 5 Afganistanlı sağlık astsubayı mezun olarak ülkelerine dönmüşlerdir. Sınava giren evlatlarımız ve ailelerinin moralini bozmanın kime ne faydası olmuştur. Kılıçdaroğlu, yıllardır sürdürdüğü iftira listesine yenisin ekleyerek kendisi için nasıl bir siyasi neticeyi murad etmiştir. Sosyal medya mecraları, medya mecraları en küçük bir hicap duymuşlar mıdır? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading