Yandex Metrica

Enerji Bakanı'ndan Kılıçdaroğlu'na flaş sorular: Kendinizi bilerek karanlığa mı gömdünüz?

Enerji Bakanı'ndan Kılıçdaroğlu'na flaş sorular: Kendinizi bilerek karanlığa mı gömdünüz?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektriği kesildiği iddiasıyla bir vatandaşı ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bakan Dönmez, Kılıçdaoğlu'nun ziyaret ettiği kişinin elektriğinin kesik olmadığını belirterek, "Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz?" ifadeleri kullandı.

Politika

23.01.2024, 19:11

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödeyemediği için elektriği kesildiği için bir vatandaşın evini ziyaret etmişti. Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği evde elektriklerin olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

"KENDİNİZİ BİLEREK Mİ KARANLIĞA GÖNDÜNÜZ?"

Sosya medya sitesi Twitter hesabından Kılıçdaoğlu'na tepki gösteren Bakan Dönmez şunları kaydetti:

"Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz?

Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?

Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir."

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

KEÇİÖREN KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir video yayınlayarak Bakan Dönmez'i yalanlamasının ardından Keçiören Kaymakamlığı'ndan konuy ilgili bir açıklama geldi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Vatandaşımızın elektriğinin iddia edildiği şekliyle 4 aydır kesik olmadığı, borcu nedeniyle 31.03.2022 tarihinde elektriğin kesildiği, beş gün sonra 05.04.2022 tarihinde ödemenin yapılması üzerine elektriğinin açıldığı anlaşılmıştır"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading