Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu 'popstar'a hâlâ cevap veremedi! Kılıçdaroğlu beklemeye geçti

Ekrem İmamoğlu 'popstar'a hâlâ cevap veremedi! Kılıçdaroğlu beklemeye geçti

Cumhurbaşkanı adayını tarif ederken "Adayın devleti tanıması lazım. Halk adamı olmalı, popstar seçmeyeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu'na Ekrem İmamoğlu'ndan halen bir cevap gelmedi.

Politika

23.01.2024, 18:33

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki sürtüşme bir krize dönüşmek üzere. CHP Lideri Kılıçdaroğlu aday tarifi yaparken İmamoğlu'na kapıları kapatmış ve "Halk adamı olmalı, popstar seçmeyeceğiz" demişti. 

"Adayın devleti tanıması, bilmesi lazım. Örnek olmalı. Halk adamı olmalı. Davranışlarıyla örnek olmalı" diyen Kılıçdaroğlu'na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'ndan halen bir cevap gelmedi. 

İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı 'terör teftişi'ni fırsata çevirmek isteyen İmamoğlu, yanına başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmak üzere CHP'li diğer başkanları da almış, Anıtkabir'i ziyaret etmişti. 

Başkanlar daha sonra, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 102. yıldönümü münasebetiyle hep beraber mikrofonu ellerine almış ve "Ankara'nın Taşına Bak" türküsünü söylemişti. Terör örgütü üyelerinin istihdam edildiği İBB'ye destek mesajı veren başkanlar, "İmamoğlu'nun arkasındayız" demişti. 

Kılıçdaroğlu'na karşı kılıç çekmenin arifesinde olan İmamoğlu ilk hamleyi ne zaman yapacak merak ediliyor.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması halinde İBB'nin AK Parti'ye geçeceğini hatırlatmış ve bunu göze alamayacakları mesajı vermişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading