Yandex Metrica

Devlet Bahçeli: FETÖ'nün kafasına çuval geçirip getirelim

Devlet Bahçeli: FETÖ'nün kafasına çuval geçirip getirelim

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, 'İmralı canisi başına nasıl çuval geçirilip Türkiye'ye getirilmişse, Fethullah Gülen de aynı şekilde derdest edilip ülkemize getirilmelidir.' ifadelerini kullandı.

Politika

02.02.2024, 19:31

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

- Son günlerde Cumhur İttifakı'nı hedef alan alçak kampanyalara tamamen kulağımız tıkalıdır. Cumhur İttifakı dünden daha güçlü şekilde ayaktadır. Demokrasiye silah çekenler bizden uzaktır. Cumhur İttifakı milli mücadele şuurudur. İttifakımızda çatlak arayanlar bundan sonra da bu yollarda nal toplamaya devam edecekler. Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı. Bizi hiç kimse esaret altına alıp köle muamelesi yapamaz.

''15 Temmuz Türkiye için dönüm noktasıdır''
 

- Özellikle ifade etmek istiyorum ki biz çıkarlarımızın değil, ülkülerimizin peşindeyiz. İstikbalimizin değil, istiklalimizin derdindeyiz. Halkın yanındayız. Hakk'ın yanındayız. Yalanı ve riayı siyaset zannedenler, yıkımı marifet görenlerdir. Hiç kimse bizi esaret altına alamaz. 15 Temmuz Türkiye için dönüm noktasıdır. 15 Temmuz'un sis bulutu hala dapılmadı.İmralı canisi başına nasıl çuval geçirilip Türkiye'ye getirilmişse, Fethullah Gülen de aynı şekilde derdest edilip ülkemize getirilmelidir. ABD, Gülen'i derhal iade etmelidir. 252 şehidimizin dökülen kanları hala yerdedir. CHP'ye göre 15 Temmuz, tiyatrodur masaldır. CHP ile İYİ parti, FETÖ ile de tek yumurta ikizi haline geldi. İP Başkanı, FETÖ'cüleri kastederek 'Bütün ağababaları uçup gitti, tüm garibanlar içeride' diyecek kadar ucube bir değerlendirme yapabilmiştir. İçeridekiler gariban değil, haindir, casustur, emperyalizmin kanlı tetikçidir. Garibanı bilmesek bize yutturacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

''MHP Türkiye'nin zencileri değildir''

- CHP lideri her gün yalan atıyor. Kılıçdaroğlu, yalan ve iftira kampanyalarına yenisini ekliyor. Onun yerine biz utanıyoruz. Dün bir gazeteye verdiği konuşmada demiş ki 'Bahçeli bütün bürokratik kadrolarını devlete yerleştiriyor' MHP'nin vatanperver mensupları Türkiye'nin zencileri değildir. Bizi devlete sızan karanlık örgütlerle bir tutmak en adi cinayettir en katil cehalettir en alçak hıyanettir. Bazı yazarlar da bizi FETÖ ile bir tutuyor. Öncelikli şunu diyeyim MHP vatansever mensupları Türkiye'nin zenvileri iyilmiş kakılmış insanları değildir.  Bildiğin var da açıklamıyorsan namerdin ağababasısın. Bizimle gönül bağı bulunan kardeşin haksız yere bir yere gelmişse elinde bilgi belge varsa açıkla. Kokuşmuş yazarlar bildiklerinizi kamuoyuna açıklanamzsanız alçaksınız.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

''Erken seçim Türkiye düşmanlarının dayatmasıdır''

- Serok Ahmet fitneyi bıraksın. Serok Ahmet zillet çamurunun içinde çırpınmaktadır. Erken seçim Türkiye düşmanlarının dayatmasıdır. Oyun içinde oyun vardır. Demokrasi paravanı altında Türkiye'nin sırtını yere getirme stratejisi kontrollü şekilde ilerletilmektedir. Zillet ittifakına tavsiyem kimin cumhurbaşkanı adayı olacağını öğrenmek istiyorlarsa ajanslarına sorsunlar cevap alamazlarsa Biden'a ulaşsınlar. Bunların kendi öz iradeleri ile cumhurbaşkanı adayı belirleyemeyecek ölçüde akılları rehindir.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

''Bal gibi, buz gibi CHP-HDP-İP ortaktır''

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, HDP'lilere seslenerek, "sonuna kadar omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz" kararlılığını fütursuzca seslendirdiğini dile getiren Bahçeli, "Hani ittifak yoktu? Hani birlikte değillerdi? Bal gibi, buz gibi CHP-HDP-İP ortaktır, ne var ki kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı meselesi de aralarında ihtilaf yaratmıştır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading