Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedefi açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedefi açıkladı

Son dakika haberleri... Eskişehir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobille ilgili ''Hedefimiz Türkiye’yi elektrikli araç ve batarya üssü haline getirmek. ‘Made in Turkey’ değil, ‘Made in Türkiye’ markasının tüm dünyada hak ettiği yere ulaşmasıdır." dedi.

Politika

23.01.2024, 18:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HAİER Beyaz Eşya Fabrikası ve Eskişehir OSB'de faaliyete geçen 46 yeni fabrikanın resmi açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Türkiye'ye yatırım yapan, Türkiye'nin aydınlık geleceğine güvenen herkes kazanmaya devam edecektir. Eskişehir 1 milyar dolara yaklaşan rakamıyla Türkiye'nin en çok ihracat yapan illerinden biri. Bu yatırımlarımızın toplam değeri 639 milyonu buluyor. Hedefimiz güçlü potansiyele sahip Türkiyemizi dünyada hak ettiği yere getirmektir. Bizim siyasetimiz laf siyaseti değil, eser siyasetidir. 

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

'ESKİŞEHİR BİÇİLMİŞ BİR KAFTANDIR'

Bu yatırımlar için Eskişehir'in seçilmesi fevkalede isabetlidir. Eskişehir sanayileşme kültürü, ulaşım ağlarının üzerinde yer alması ile biçilmiş kaftandır. Sanayimizin dikkatini sadece üretime yöneltmek için her türlü ihtiyaçlarının sunulduğu bir sistem kuruyoruz. Bu planlı OSB'ler sayesinde ihracat ve istihdam istikametinde yolumuza devam ediyoruz. Salgına rağmen yatırımlarına cesurca devam eden babayiğit iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazanmaya devam edecek.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

'KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ'

Pusuya yatarak ülkemizin tökezlemesinden medet umanlara diyorum ki hiç heveslenmeyin, bu ülkedeki istikrar ve güven iklimini bozmaya kimsenin gücü yetmez. Hükümetlerimiz döneminde Eskişehir'e yaptığımız yatırımlar 30 milyarı aştı. Sivrihisar OSB'yi bu yıl tamamlayarak sanayicimizin hizmetine sunuyoruz. Bizim gündemimiz yatırımdır, insanımıza hizmettir, refahı artırmaktır. Dünyanın kabuğuna çekildiği salgın döneminde biz varımızla yoğumuzla dünyaya açılıyoruz. Yatırımcı kaliteli altyapıya yatırım yapar, iyi işleyen bir ekosisteme yatırım yapar, cazip teşviklere yatırım yapar.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

YERLİ OTOMOBİL MESAJI

Hedefimiz "Made in Turkey" değil "Made in Türkiye" markasını hak ettiği yere ulaştırmaktır. Türkiye'ye yatırım yapan, Türkiye'nin aydınlık geleceğine güvenen herkes kazanmaya devam edecektir. Burada sanayicimize bir müjde vermeyi özellikle arzuluyorum. TOGG ile elektirikli araçlarda ön alıcı bir adım attık. Şimdi bataryalar için çalışıyoruz. Hedefimiz ülkemizi Avrupa'nın elektirikli araç üssü haline gelmektir. Gücümüze güç katan, büyük ve güçlü Türkiye'nin taşıyıcı sütunları olan müteşebbislerimizle birlikte altından kalkamayacağımız yük yoktur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading