Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna yolcusu! İki lideri Türkiye'ye davet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna yolcusu! İki lideri Türkiye'ye davet etti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birkaç hafta içinde Ukrayna'ya bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

Politika

23.01.2024, 18:40

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Rusya'nın Ukrayna'ya karşı bir askeri harekatının sonuçlarının büyük ve geriye döndürülemez olacağını belirterek, Türkiye'nin sorunun çözümü için her türlü rolü oynamaya hazır olduğunu söyledi. Kalın, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan, yakın tarihte Ukrayna'ya gideceğini söyledi.

İbrahim Kalın, Türkiye'nin Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü, siyasi egemenliğini ve sosyal bütünlüğünü desteklediğini vurguladı.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

"İKİ LİDERİ TÜRKİYE'YE DAVET ETTİ"

İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her iki lideri de Türkiye'ye gelmeye, aralarındaki sorunları ve farklılıkları çözmek için bir toplantı yapmaya davet ettiğini söylerken şu ifadeleri kullandı; "Türkiye, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimi azaltmak için oynayabileceği her türlü rolü oynamaya hazır. Bunu hem Rusya ve Ukrayna'nın dostu hem de bir NATO müttefiki olarak yapıyoruz."

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN, ZELENSKİY İLE GÖRÜŞECEK

İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birkaç hafta içinde Ukrayna'ya bir ziyaret gerçekleştirerek, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşeceğini de söyledi. Kalın, "Aynı zamanda sonuçları büyük olacak her türlü askeri harekattan kaçınmak için Ruslarla da yakın temas halinde olacağız" şeklinde açıklama yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading