Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan Temel Karamollaoğlu görüşmesi hakkında ilk yorum: Dostane bir görüşme oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Temel Karamollaoğlu görüşmesi hakkında ilk yorum: Dostane bir görüşme oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşme 2 saat 20 dakika sürdü.

Politika

23.01.2024, 18:17

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz, ama çok dostane güzel bir görüşme oldu" dedi.

erdoğan karamollaoğlıu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2 saati aşan görüşme gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, görüşme sonrası partisinin genel merkezinde değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmeye dair bilgiler veren Karamollaoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu. Bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz ama çok dostane güzel bir görüşme oldu. Onun ötesinde de söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Teşekkür ediyorum ilginiz için" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading