Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan sokak hayvanları konusunda Beykoz’u örnek gösterdi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gençlerle buluşmasında sokak hayvanlarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları örnek gösterdi. Erdoğan ''Koskoca İBB hayvanlarla ilgili neden barınak yapmıyor. Örneğin, Beykoz Belediyemizin gayet güzel bir barınağı var. Gittim, gördüm belediyemiz hakikatten nefis bir yer yapmış, adeta bir hastane.” ifadelere yer verdi.

Politika

23.01.2024, 19:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir üniversite öğrencisinin sorusuna üzerine sokak hayvanları konusunda örnek çalışmalardan söz etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarına 81 ilde kurulacak barınaklar ve rehabilitasyon merkezleri için çalışmalarını hızlandırmalarını gerektiğini iletmişti. 

Bir gencin, “Bu konuyla alakalı gerekli talimatları sosyal medyadan verdiğinizi görürüz. Bununla alakalı belediyelerin herhangi bir gücü var mı? Yeterli olduğunu düşünüyor musunuz, yeterli personelleri var mı?” sorusuna karşılık veren Erdoğan “Rahmetli Neşat Baba’nın bir sözü var. Aşkınan koşan yorulmaz.” ifadelerini kullandı.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

BEYKOZ BELEDİYESİ ÖRNEĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının devamında Ocak ayında ziyarette ettiği, sahipsiz kedi ve köpeklere kuaförden yoğun bakım ünitelerine kadar beş yıldızlı bakım ve tedavi hizmeti veren Beykoz Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nden bahsetti.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

“BELEDİYEMİZ NEFİS BİR YER YAPMIŞ ADETA HASTANE”

Bütün belediyelerin kendi ölçüsünde gücü olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Koskoca İBB hayvanlarla ilgili neden barınak yapmıyor. Yapsın. İlçe belediyesi olarak mesela İstanbul’da Beykoz Belediyemizin gayet güzel bir barınağı var. Ben tabii gittim, gördüm, belediyemiz hakikatten nefis bir yer yapmış adeta bir hastane. Demek ki isteyince oluyor, yani aşkınız varsa bu konuda bir şeyler yapmak istiyorsanız var." dedi.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

TEDBİR, TEŞHİS, TEDAVİ VE KORUMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul'da Beykoz Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz içinde atılan adımlar var. Biz bu konu ile ilgili özellikle Tarım ve Orman Bakanlığımızı da devreye soktuk. Müşterek çalışma yapmak suretiyle tabii bu sokak hayvanlarına yönelik bazı adımlar atmamız gerekiyor. Tedbir, teşhis, tedavi ve koruma yöntemleri ve bunlara yönelik de adımlarımızı atıyoruz. Birinci derecede de bu konuda özellikle bakanımıza ‘Artık bütün hocalığını bu konuda kullanacaksın ve adımını atacaksın’ dedim.” sözlerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading