Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savaşı bitirmeyi çocuklar için istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savaşı bitirmeyi çocuklar için istiyoruz

İstanbul’da Başakşehir Millet Bahçesi'nde 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Savaşı bitirmeyi çocuklar için istiyoruz. Çocukların kulakları bomba sesleriyle değil, akranlarının neşesiyle çınlamalı. Yetki sahibi olduğunuzda zamana yenik düşmeyin, sakın ola kirlenmeyin. Sizler için 2071 vizyonunu hazırlıyoruz." dedi.

Politika

23.01.2024, 19:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Başakşehir Millet Bahçesi'nde 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği'nde açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar...

Meral Akşener'den İmamoğlu'na gönderme: Söz verdikçe ayva çıkıyor Haberi Görüntüle

''SAVAŞI ÇOCUKLAR İÇİN BİTİRMEK İSTİYORUZ''

Kuzeyimizde 2 ayını bitiren savaşı da acıyla takip ediyoruz. Böyle dönemlerde çocuklarımızın hassas dokunuşuna her zamankinden daha çok ihtiyacımız oluyor. Çocukların kulakları bomba sesleriyle değil, akranlarının neşeli sesleriyle çınlamalıdır. Çocukların yürekleri tedirginlikle değil mutlulukla çarpmalıdır. Bizim savaşı bitirmek için gösterdiğimiz gayretin en önemli motivasyon kaynağı çocuklardır. Çocukların kulakları bomba sesleriyle değil, akranlarının neşeli sesleriyle çınlamalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılın ikinci yarısını işaret etti Haberi Görüntüle

''SİZLER İÇİN 2071 VİZYONUNU TASARLIYORUZ''

Ülkemize sığınan herkesi, ama çocukları adeta üzerlerine titreyerek koruyup kollamamız bu yüzdendir. Dünyayı çocuklara verdiğimiz gün, her şeyin daha şefkatli olduğunu göreceğiz. Yetki sahibi olduğunuzda zamana yenik düşmeyin, sakın ola kirlenmeyin. Sakın ola zamana yenik düşmeyin. Ailenize, arkadaşlarınıza okulunuza sıkı sıkıya sahip çıkın. En iyi öğretici hayattır. Hayatla bağlarınızı asla koparmayın. Sizler için 2071 vizyonunu tasarlıyoruz. Sizlerde sizden sonraki nesillere çıtayı daha da yükselterek aktaracaksınız.

CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı: Gonca Köksal'a rüşvet... Haberi Görüntüle

''KENDİNİZİ MUTLU EDECEĞİNİZ BİR ALANDA ÇALIŞIN''

Salgın döneminde evden çıkamadığınızı biliyorum. Her fırsatta parklarda, bahçelerde imkan olan her yerde, temiz havayla, tabiatla, arkadaşlarınızla buluşun. Resimden edebiyata müziğe ne olursa olsun, kendizi mutlu edeceğiniz bir alanda çalışın. Yeter ki siz isteyin, bizim için en önemli hizmet sizler için yaptığımızdır. 

PERVARİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Pervari Belediye... Haberi Görüntüle

ŞEHİTLERE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı şükranla yad ediyorum. Suriye'nin kuzeyinde şehit olan kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading