Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: 2023'e hazırlanın

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: 2023'e hazırlanın

Edirne’de düzenlenen TÜGVA Doğa Kampı’nda Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun telefonundan gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdiden 2023 Haziranı'nda inanıyorum ki, TÜGVA, belli mahfillere cevap verecek hazırlığın içinde olacaktır" dedi.

Politika

23.01.2024, 22:11

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Edirne Gökçetepe'de bir doğa kampı düzenledi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kampta gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

GENÇLERİ KIRAMAYIP ERDOĞAN'I ARADI

Ziyareti kapsamında bir de konuşma gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, gençlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebini geri çeviremedi. Cep telefonu ile gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özellikle bu tür kamplar, dayanışmanın, birleşmenin, daha diri olmanın, kardeşliğin tezahürleri olması bakımından çok önem arz ediyor" derken 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik mesajlar verdi.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

"TÜGVA 2023'E GEREKLİ HAZIRLIĞI YAPACAKTIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasında şu ifardeleri kullandı: "Bu tür kamplar; dayanışmanın, birleşmenin, daha diri olmanın, kardeşliğin tezahürleri olması bakımından önem arz ediyor. Bunlar, yıllarca unutamayacağınız anılarla dolu günler ve geceler oluyor. Sizleri bizim yaşadığımız o kamp günlerinden bugünlere getiren, şimdi de sizlerin bunu adeta yeniden diriltmenin, verdiğiniz bu çabalarla inşallah önümüzdeki yıla yönelik bir hazırlık olmasını temenni ediyorum. Tabii şimdiden 2023 Haziranı'nda inanıyorum ki, TÜGVA belli mahfillere cevap verecek hazırlığın içinde olacaktır. Sizlerin o mahfillere cevap verecek çalışmaları durmadan, usanmadan yürüteceğinize inanıyorum."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading